DEFENDER 21. STOLJEĆA

PREMIJERA U ZAGREBU: Predstavljen novi Land Rover Defender koji se već može naručiti, a na tržište stiže u travnju 2020. godine!

U novootvorenom prodajno-servisnom centru tvrtke Auto Benussi ekskluzivno je prezentiran Land Rover Defender - novi model predstavlja 70 godina inovacija i poboljšanja; odajući počast njegovoj povijesnoj robusnoj čvrstini, istovremeno ostajući istinski Defender za 21. stoljeće
 Goran Perešin

Tvrtka Auto Benussi d.o.o., jučer je na svečanom druženju za medije premijerno predstavila novi Land Rover Defender, automobil koji je prije samo 3 mjeseca imao svjetsku premijeru na salonu u Frankfurtu.

Što se tiče samog dizajna, vidljivo je kako su u Land Roveru ostali vjerni "kockastom" dizajnu u kojem su pridodali moderne elemente poput LED svjetala, a sve skupa izgleda odlično. Defender se, baš kao i prije, nudi u tri različite veličine (90, 110 i 130), s tim da će na početku prodaje u travnju biti dostupna verzija 110, dok ostale dolaze kasnije.

Foto: Željko Puhovski / CROPIX

Ponuda motora također je raznolika, pa se tako ispod poklopca nude dva četverocilindarska dizelaša i dva benzinca - 2.0 turbo dizelski s 200 i 240 KS, 2.0 turbo benzinac od 300 te 3.0 MHEV redni šestak (blagi hibrid) s kompresorom od 400 KS.

Osim vlasnika tvrtke Auto Benussi d.o.o., Danijela Benussija, predstavljanju novog Land Rover Defendera nisu mogli odoljeti ni Doris Pinčić Rogoznica, Marko Tolja, Iris Cekuš, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Anita Dujić, Petar Trbović, Ivan Vrdoljak, Ivana Marić, Tina Walme i Martina Vuletić.

Foto: Goran Perešin

Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom, ova tvrtka povećava tržišni udio iz godine u godinu, stoga ne čudi kako su upravo otvorili i prvi prodajno-servisni centar Jaguar Land Rovera i to najveći u regiji. Na parceli od 18.500 m2, od čega se na čak 6.700 m2 prostire sama zgrada, uz 220 parkirnih mjesta, smjestio se najekskluzivniji vozni park u Hrvatskoj. I to ne samo po pitanju premium brendova Jaguar i Land Rover, već i rent a car-a. Objekt je smješten u zapadnom dijelu Zagreba, u Ulici Velimira Škorpika 32, i predstavlja pravi raj za ljubitelje brzine, luksuza i adrenalina.

Za kraj, napomenimo kako se novi Land Rover Defender već sada može naručiti, a prvi modeli na tržište službeno stižu u travnju. Cijene kreću od 525.175 kuna koliko stoji prvi dizelaš u izvedbi 90, dok s većom izvedbom 110 cijena iznosi 577.375 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:34