čudan prizor

Prestižna limuzina Mercedes-Maybach 680 s kukom? izgleda čudno, ali i za to postoji dobar razlog

Prvo što upada u oči su vratašca za spremnik goriva, čiji vanjski dio u potpunosti nedostaje, a unutarnji dio je otvoren

Mercedes-Maybach S680

 Reddit Screenshot

Ono što gledate na fotografiji je superluksuzni Mercedes-Maybach S680 i vjerojatno je riječ o primjerku u najgorem stanju na svijetu. Intrigantna fotografija podijeljena je na Redditu i prikazuje njemačku krstaricu parkiranu negdje na Floridi, te postavlja puno pitanja.

Na prvi dojam, izgleda da je Maybach prošao "kroz pakao" i da ga posjeduje netko tko nimalo ne cijeni njegovu vrijednost. Prvo što upada u oči su vratašca za spremnik goriva, čiji vanjski dio u potpunosti nedostaje, a unutarnji dio je otvoren. Čini se da komadić plastike koji povezuje poklopac goriva slomljen.

Također, tu je mnogo čudnih tragova na karoseriji oko spremnika za gorivo, a možete primijetiti da je ovaj Maybach opremljen kukom, što znači da je vjerojatno korišten kao "radni konj".

Tu je i set naplataka koji izgledaju prilično jednostavno za klasu ovog automobila. Uz to, ne možemo ne primijetiti "luft" između prtljažnika i bočnih stražnjih ploča karoserije.

image

Mercedes-Maybach S680

Reddit Screenshot

Automobil ima registarske pločice države Michigan (SAD), što znači da gledamo u neku vrstu testnog prototipa modela s oznakom S680 koji se testira "preko bare".

Iako je Mercedes-Maybach S680 već dostupan za narudžbe diljem svijeta, sasvim je moguće da njemački proizvođač još testira opremu, vučnu silu ili doseg. Uglavnom, na fotografiji je sigurno tvornički testni automobil jer tko bi, pobogu, stavio kuku na Maybacha, ili postavio dva broja manje, neuglednije kotače.

O oštećenjima na limu oko spremnika za gorivo da i ne govorimo... No to su sve pokazatelji da se auto koristi u svrhu testova i da nije riječ o privatnom promjerku...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:20