USKORO I SLUŽBENA PREMIJERA

PROCURIO NOVI VOLKSWAGEN ARTEON SHOOTING BRAKE: neobični karavan dolazi sa povišenom podnicom te plastičnim blatobranima?

Ispod poklopca se očekuju se dobro poznati 2.0 TSI i 2.0 TDI motori, a sudeći prema špijunskim slikama mogli bismo vidjeti i verziju s oznakom R. S nestrpljenjem čekamo službenu premijeru...
VW Arteon SB
 Autohome China

Volkswagen je prije nekoliko tjedana najavio kako će krajem lipnja predstaviti redizajnirani Arteon, ali i potpuno novu izvedbu Shooting Brake koja u principu predstavlja karavansko izdanje ovog modela. Ipak, kako to obično biva u današnje vrijeme, čini se kako je iznenađenje pokvarila kineska stranica Autohome na kojoj su osvanule slike Shooting Brake izvedbe.

image
VW Arteon SB

A kako stvari zasad stoje, čini se da Shooting Brake ima robusne plastike i nešto veći razmak od tla, što su dosad u Volkswagenu dosta dobro sakrivali. Druga teorija jest da je riječ o "Alltrack" verziji koja će možda biti rezervirana za kinesko tržište, no za to ćemo morati pričekati službenu premijeru.

image
VW Arteon SB


Ono sto je zasad jasno jest da prednji kraj očekivano izgleda kao kod limuzine, a dodatne "ekstenzije" dnevnih LED svjetala moguće je vidjeti na zlatnom primjerku, što znači da će one biti dio dodatne opreme, odnosno opreme u (vrlo vjerojatno) top izvedbi.

image
VW Arteon SB
Autohome China

Prema pisanju medija u Kini gdje su slike i procurile, Arteon Shooting Brake ima isti međuosovinski razmak kao limuzina, ali je zato nešto duži.

image
VW Arteon SB

Što se tiče motorizacije, očekuju se dobro poznati 2.0 TSI i 2.0 TDI motori, a sudeći prema špijunskim slikama mogli bismo vidjeti i verziju s oznakom R. S nestrpljenjem čekamo službenu premijeru...

image
VW Arteon SB
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:56