KAKAV PEH

Prodavač slupao kultnu Integru Type R odmah nakon što ju je na aukciji prodao za 320 tisuća kuna

Izvješće osiguranja još je dodatno potvrdilo sudar, pri kojem je nastradao prednji i stražnji kraj
Integra Type R
 Bring A Trailer, Instagram vistecrimports

Acura Integra Type R ostaje poseban automobil za mnoge entuzijaste, a nedavno ju je jedan od njih na aukciji Bring A Trailera kupio za 51.000 dolara (320.000 kuna).

image
1998 Acura Integra Type R
Bring A Trailer

Komentatori su oduševljeno čestitali kupcu na pobjedničkoj ponudi, objasnivši kako je Integra Type R bio 'njihov prvi automobil u srednjoj školi', i kako su 'sretni da će netko ponovno uživati u njoj'. Nažalost, to se neće dogoditi, s obzirom na to da je tek nakon završetka aukcije prodavatelj 'uzeo automobil i uništio ga', objavio je ožalošćeni kupac.

Aukcijska platforma Bring A Trailer potvrdila je priču. 'Potvrdili smo kupcu da je automobil oštećen nakon završetka aukcije'. Uz to, kompanija je navela kako su sretni da nitko nije ozlijeđen u sudaru, primijetivši koliko je situacija 'zeznuta i nesretna'. Kupcu su naravno novci odmah vraćeni.

image
1998 Acura Integra Type R
Bring A Trailer

Vistecrimports je na Instagramu objavio fotografiju slupane Integre, koja bez dvojbe sugerira da je bila uključena u sudar. Carfaxovo izvješće još je dodatno potvrdilo sudar, pri kojem je nastradao prednji i stražnji kraj. Šteta je umjerena, stoji u izvješću.

image
1998 Acura Integra Type R
Bring A Trailer

Situacija je stvarno nesretna, no u jednu ruku shvaćamo prodavatelja koji je od svoje Integre htio posljednju vožnju. Naravno, jasno je kako je automobil u tom trenutku već bio prodan, pa je s druge strane trebao ostati na sigurnome dok ga kupac nije preuzeo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:15