RAVIETTA

Profesionalni ilustrator zamislio kako bi budući Lamborghinijevi superauti mogli izgledati

Sve u svemu, dizajn je pokušaj pomirenja klasičnog Lamborghinijevog dizajna s modernom minimalističkom estetikom

2022. Lamborghini Ravietta

 Cesar Olivera

Ova priča sadrži ilustracije izmišljenog superautomobila profesionalnog automobilskog dizajnera Cesara Olivere koje nisu povezane s Lamborghinijem.

image

2022. Lamborghini Ravietta

Cesar Olivera

Brutalistička škola arhitekture bilježi obnovu popularnosti, a jedan profesionalni dizajner, Cesar Olivera, koji provodi dane radeći s velikim proizvođačem automobila, odlučio je to iskoristiti kao inspiraciju za Lamborghini Raviettu - njegov pogled na budućnost Lamborghinijevih superautomobila.

image

2022. Lamborghini Ravietta

Lamborghini

Olivera ga je opisao kao "brutalističku kotrljajuću skulpturu", a superautomobil je inspiriran klasičnim Lamborghinijevim modelima kao što su Murcielago, Diablo, i naravno, Countach, dok ih je modernizirao za budućnost. I doista, ta se nadahnuća vrlo lako mogu pronaći u oštrim naborima inspiriranim Countachom, proporcijama Diabla prema naprijed u kabini i aktivnim usisnicima zraka poput Murcielaga. "Telefonke" također vrište na klasične modele, ali nije sve staro...

image

2022. Lamborghini Ravietta

Cesar Olivera

“Ravietta je moja ideja o tome kako bi budući Lamborghini mogao izgledati, futuristički dizajn koji reinterpretira Lamborghinijev DNK na svjež način u kombinaciji s modernim dizajnerskim detaljima nedavnih modela kao što je Sian”, rekao je dizajner za Carscoops.

image

2022. Lamborghini Ravietta

Cesar Olivera

To znači da je Olivera također uključio neke moderne značajke, poput prednjeg svjetla u obliku slova Y i ploče iznad motornog prostora koji ovdje uključuju stražnja svjetla. Elementi poput staklenog krova, kamera usmjerenih prema naprijed i okomito naslaganih ispušnih cijevi su u međuvremenu novi. Sve u svemu, dizajn je pokušaj pomirenja klasičnog Lamborghinijevog dizajna s modernom minimalističkom estetikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:13