NOVA TRŽIŠTA

Ratovi narko-kartela dižu prodaju blindiranih auta

Land Rover LR4 Armored, Jaguar XJ Sentinel, Rolls-Royce Phantom, Mercedes-Benz E-Guard i BMW serija 7 High Security mogli bi postati najprodavaniji...

U svakom zlu nešto dobrog... Sukobi meksičkih narko-kartela povećavaju prodaju blindiranih automobila. Meksiko već duže nije mjesto sreće i mira, u kaosu koji već dulje vrijeme vlada jedna je industrijska grana pronašla popriličnu korist. Tvrtke koje sklapaju i prodaju blindirane automobile dobro prolaze u zemlji Asteka.

Kako prenosi Reuters, prodaja blindiranih vozila u Meksiku je porasla za 20 posto, dosegnuvši brojku od 1.900 primjeraka prema, više ni manje nego Meksičkoj udruzi za blindirane automobile.

Najcešći kupci blindiranih vozila u Meksiku su bossovi narko-kartela i njihovi protivnici. Automobile neprobojne za metke u Meksiku kupuju gotovo svi koji si to mogu priuštiti, posebno s obzirom na to u posljednjim obračunima stradalo i mnogo nedužnih prolaznika.

Modeli kao što su Land Rover LR4 Armored, Jaguar XJ Sentinel, Mutec Rolls-Royce Phantom, Mercedes-Benz E-Guard i BMW serija 7 High Security mogli bi tako postati najprodavaniji latinoamerički automobili. Netko će trljati ruke kad se počne prašiti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 10:28