PREMIJERA IDUĆI TJEDAN

REDIZAJNIRANI VOLKSWAGEN Arteon uskoro ima službenu premijera, evo kako bi mogao izgledati sa novim svjetlosnim potpisom!

 
 Kolesa.ru

Bliži se premijera osvježene izvedbe Volkswagena Arteona, a nakon što je njemački proizvođač objavio prve teasere, sada su dostupni i renderi koje potpisuje Kolesa.ru, a koji vjerno prikazuju kako bi Arteon "facelift" mogao izgledati. Prije svega, tu je zategnuto lice sa novim svjetlosnim potpisom koji je preuzet sa Golfa 8 GTI, a koji će posebno impresivno izgledati po noći budući da će prednja svjetla biti povezana (ostaje za vidjeti hoće li se to nuditi samo uz posebne verzije ili na svim izvedbama).

Kolesa.ru

Stražnji kraj pritom bi trebao doživjeti tek neznatne promjene u obliku novog svjetlosnog potpisa i redizajniranog odbojnika.

Kolesa.ru

Unutrašnjost nažalost još nije dostupna - no u Volkswagenu obećavaju velike promjene, pa se tako može očekivati novi infotainment sustav i potpuna digitalizacija. Premijera je zakazana za idući tjedan, a osim limuzinske izvedbe debitirat će i atraktivni Shooting Brake, cool karavan koji će sigurno biti prava pojava na cesti. Sa nestrpljenjem čekamo...

VW

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:05