NOVA GENERACIJA

Renault Master prvi put i sa stražnjim pogonom

Kod razvoja novog modela velik je naglasak stavljen na veću udobnost u vožnji, a zadržane su pohvalne teretne mogućnosti

Na hrvatskom je tržištu odnedavno dostupna nova generacija jednog od lidera u segmentu gospodarskih vozila, Renaultov Master. Kod razvoja novog modela velik je naglasak stavljen na veću udobnost u vožnji, a zadržane su pohvalne teretne mogućnosti. Master je dostupan u kratkoj, dugoj ili povišenoj izvedbi te s nosivostima od 3,3 do 3,5 tone. Teretni prostor ima zapreminu do 22 kubična metra.

Tri verzije novog motora

Master se nudi s tri verzije novorazvijenog 2,3-litrenog common-rail turbodizelskog motora sa 100, 125 ili 150 KS, a prema tvrdnjama proizvođača prosječno troši 1 litru manje na 100 km u odnosu prema prethodnom modelu. Osim s prednjim, prvi put je raspoloživa i izvedba sa stražnjim pogonom. U novoosmišljenoj kabini najveći je naglasak stavljen na praktičnost i udobnost. Cijene novog Mastera kreću se od 24.755 do 26.958 eura za izvedbe s prednjim te 30.364 eura za verziju sa stražnjim pogonom.

Novi Pro+ centri

Usporedno s novim Masterom Renault je najavio otvaranje šest Pro+ centara diljem Hrvatske tijekom 2010. godine kojima je cilj pružanje usluga postprodaje poslovnim kupcima. Prednosti Pro+ usluga prvo će doživjeti kupci u Zagrebu, Varaćdinu, Krapini, Zadru i Splitu, a do 2012. planira se otvaranje još četiri nova centra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 21:18