ZANIMLJIVA NOVOST ZA DOMAĆE KUPCE

RENAULT POKREĆE NOVI PRODAJNI PROGRAM Selection koji kupcima nudi rabljene automobile, zamjene staro za novo...

Cilj Renaulta je putem marke SELECTION ispuniti zahtjeve kupaca koji žele bezbrižno kupiti, prodati ili zamijeniti provjerene rabljene automobile svih marki uz najbolje uvjete plaćanja, osiguranja, jamstva i pomoći na cesti. Novootvoreni suvremeni prodajni centar u Poreču treći je ove vrste u Europi, a do 2019. godine Renault planira kod nas otvoriti još 23 centra...
 Renault Selection

Tvrtka Renault Nissan Hrvatska najavila je pokretanje nove pod-marke Renault SELECTION za prodaju rabljenih vozila otvaranjem najsuvremenijeg prodajnog centra u Poreču, u sklopu prodajno- servisnog salona Auto Centar Poreč. O čemu je zapravo riječ? Renault SELECTION je marka rabljenih vozila koja predstavlja transparentno i pouzdano rješenje za sve one koji žele kupiti, prodati ili zamijeniti provjerene rabljene automobile svih marki uz odlične uvjete plaćanja, osiguranja, jamstva i pomoći na cesti. Ovim poslovnim potezom Renault također namjerava pridobiti i kupce koji žele zamjenu staro za novo, pa je tako moguće zamijeniti rabljeno vozilo bilo koje marke za posve novi Renault ili Daciju.

Renault Selection

Na razvijenim svjetskim tržištima, tržište rabljenih vozila i do tri je puta veće od tržišta novih vozila. Naravno, i kod nas tržište rabljenih automobila proteklih godina stalno raste. Brojni kupci nisu u mogućnosti kupiti novi automobil pa se okreću rabljenima. Cilj Renaulta je upravo putem marke SELECTION ispuniti zahtjeve spomenutih kupaca koji žele bezbrižno prodati svoj automobil, odnosno kupiti provjereno rabljeno vozilo. Ovaj program već je započeo u 40 zemalja svijeta, a do treba istaknuti kako su u Europi uz centar u Poreču za sada izgrađena još samo dva centra, i to u Madridu i Rimu. Uz to, u Hrvatskoj Renault planira do kraja 2019. godine otvoriti još 23 centra. Ponuda rabljenih dostupna je na Renaultovim stranicama, a kroz mjesec dana bit će pokrenuta i posebna internetska platforma na kojoj će kupci moći dobiti procjenu otkupne vrijednosti svojeg starog vozila.

Renault Selection

Program Renault SELECTION provodi se kroz šest obećanja kupcima:

1) produljeno jamstvo u trajanju od 12 do 24 mjeseca,

2) pomoć na cesti 24 sata na dan, 7 dana u tjednu,

3) mogućnost probne vožnje da bi se kupcima olakšalo donošenje ispravne odluke,

4) provjeru svakog rabljenog vozila u čak 98 kontrolnih točaka s ciljem dovođenje vozila u

potpuno ispravno stanje i pripremu vozila za buduću prodaju,

5) besplatni kontrolni pregled nakon prijeđenih 2.000 km ili dva mjeseca od kupnje, ovisno o

tome što nastupi prvo,

6) zamjenu vozila u roku od osam dana od isporuke, ako kupac nije siguran da je odabrao

najbolje vozilo.

Renault Selection

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 16:35