PREMIJERA USKORO

Render: ovako bi mogao izgledati novi BMW M3 sa kontroverznim nastavcima ispušnog sustava

Ovakav dizajn nastavaka ispušnog sustava odmah je naišao na gomilu različitih komentara korisnika društvenih mreža...
BMW M3 render
 bmw43__ Instagram

Premijera novog BMW-a M3 sve je bliže, pa tako internetom kruži sve više slika maskirnih testnih modela među kojima je i nedavno uhvaćeni "bratski" M4 sa neobičnim nastavcima ispušnog sustava. Ako je vjerovati komentarima upućenih ljudi na različitim specijaliziranim BMW forumima, riječ je o M Performance dodacima koji će biti dostupni za M3 i M4 modele. Naravno, spomenuti dizajn nastavaka ispušnog sustava odmah je naišao na gomilu različitih komentara, baš kao što je to bio slučaj sa masivnim bubrezima na Seriji 4 koji će također biti prisutni i na M3 i na M4 modelima. Dakle, može se očekivati mali milijun komentara na internetu.

A za sve one koji nemogu dočekati premijeru novog BMW-a M3 koja bi trebala biti krajem ovog mjeseca tu je render kojeg je napravio korisnik Instagrama bmw43__ u kojem možete vidjeti kako bi sve to moglo izgledati. Ipak, ostaje nam pričekati službenu premijeru kako bismo dobili potvrde ovih informacija.

Ono što zasad sigurno znamo jest da će u ponudi će biti verzija sa stražnjim pogonom i ručnim mjenjačem. Pritom spomenuta verzija iz 3,0-litrenog twin-turbo motora izvlači 480 KS. S druge strane, za ljubitelje snage nudit će se Competition izvedba sa 510 KS uparena s pogonom na sve kotače i automatskim mjenjačem....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:56