MASIVNI BUBREZI U PRVOM PLANU

RENDER: Ovako bi mogao izgledati novi BMW Serije 4 Gran Coupe!

 

Vjerujemo kako svi znate da bi BMW uskoro trebao pokazati novi Seriju 4 - barem je tako bilo zakazano prije pandemije, a ostaje za vidjeti hoće li premijera, vrlo vjerojatno digitalna, biti odgođena ili ćemo ipak novi BMW 4 vidjeti kroz koji mjesec.

I dok s nestrpljenjem čekamo novi model bavarskog proizvođača uz koji svi najčešće spominju nove masivne "bubrege", internetom kruže špijunske fotografije ali i renderi koji pokazuju kako bi model mogao izgledati. A najnoviji među njima vezan je uz Gran Coupe izvedbu.

Rendere potpisuje korisnik Instagrama Zer.o.wt, a kao pomoć u dizajniranju su mu pomogle špijunske fotografije.

Očekivano - prvo u oči upada masivna maska, bubrezi koji se potežu od samog poklopca motora sve do podnice. Kako će reagirati ljubitelji marke - ostaje za vidjeti.

Ipak, sigurno je kako će se mnogi naviknuti na ovakav dizajn, a i sami stručnjaci iz BMW-a nedavno su izjavili kako su takav potez odlučili napraviti nakon ispitivanja želja njihovih kupaca koji se žele istaknuti, a to je najbolje napraviti uz hrabar dizajn poput ovog...

Foto: Zer.o.wt Instagram

Stražnji dio mogao bi izgledati slično kao kod konceptnog i4 modela, no jasno je kako ćemo za potvrdu "autentičnosti" ovih rendera morati još malo pričekati...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 20:58