AKTUALNO

Rimac dovodi Neveru na Goodwood festival: Evo i vaše šanse da se vozite u njoj s ‘Mrgudom‘

Godinu dana nakon što je Nevera imala svoju premijeru na Goodwoodu 2021., model se vraća ponuditi besplatne vožnje

Rimac Nevera, Goodwood festival brzine 2021.

 Rimac Automobili

Rimac će produkcijsku Neveru donijeti na ovogodišnji Goodwood Festival of Speed ​​i organizira zabavno iskustvo za buduće kupce i jednog sretnog obožavatelja koji će moći uživati ​​u nezaboravnoj vožnji.

image

Rimac Nevera, Goodwood festival brzine 2021.

Rimac Automobili

Godinu dana nakon što je Nevera imala svoju premijeru na Goodwoodu 2021., model se vraća ponuditi besplatne vožnje. Pretpostavljamo da većina vas nije među Rimčevom klijentelom, što znači da nemate VIP propusnicu za suvozačko mjesto u hiperautomobilu.

image

Rimac Nevera

Rimac Automobili

Ipak, postoji šansa da sjednete u njoj uz probnog vozača Rimac Automobila Miroslava "Mrguda" Zrnčevića zahvaljujući nagradnoj igri objavljenoj na Rimčevoj Instagram stranici. Sve što trebate učiniti je pratiti Rimca na Instagramu, lajkati fotografiju, ponovno je objaviti na svom Instagram storyju i u komentarima označiti dvije osobe. Pobjednik će biti proglašen ove subote, 25. lipnja, a vožnja će se održati na Goodwoodu u nedjelju, 26. lipnja.

image

Miroslav ‘Mrgud‘ Zrnčević

Rimac Automobili

Prisjetimo se, Nevera je opremljena s četiri elektromotora koji zajedno proizvode 1914 KS i 2300 Nm okretnog momenta. S ubrzanjem do stotke manjim od 2 sekunde, rekordnim vremenom na četvrt milje (402 m) od 8,582 sekunde i vektorskim prijenosom okretnog momenta na sve kotače, Nevera će sretnicima pružiti dovoljno uzbuđenja za cijeli život.

Iz Rimca također pričaju o nekim driftevima u "kontroliranim uvjetima", zbog čega se Goodwood festival zaista čini mjesto na kojem želite biti ovaj vikend.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:33