struja narodu

Rimac iznenadio objavom: ‘Mediji su bili u pravu, 26. lipnja predstavljamo duhovnog nasljednika Yuga‘

"Otkrit ćemo nešto posebno 26. lipnja, neki mediji nagađaju da će to biti hot-hatch. U pravu su", napisao je

Rimac ”Yugo”

 Rimac, CROPIX

Dugoočekivani projekt autonomnog taksija na hrvatskim prometnicama bliži se realizaciji, a prema nedavnoj objavi na društvenim mrežama Mate Rimca doznali smo i datum premijere robotaxija - 26. lipnja 2024.. Prvi obrisi robotaxija pritom su dali naslutiti da njegova ambicija da u Zagrebu zaživi autonomni transport postaje stvarnost.

Međutim Rimac je danas iznenadio objavom na društvenim mrežama da će istog datuma biti predstavljen i pristupačan automobil za narod - "Otkrit ćemo nešto posebno 26. lipnja. Neki mediji nagađaju da će to biti hot-hatch. U pravu su! Odlučili smo da vas ne tjeramo da čekate do lipnja. Evo ga... Duhovni nasljednik Yuga - u svakom pogledu. Konačno nešto za narod!" napisao je u objavi.

Međutim, ovakve objave na današnji dan mogu se protumačiti šalom, a zanimljivo netko si je u kompaniji Rimac Automobili pritom dao truda i izradio render atraktivnog sportskog kompaktnog automobila koji ima lice Nevere... Tko zna što nas još čeka iz Rimca ako se sjetimo one uzrečice kako u svakoj šali ima malo istine...

image

Rimac "Yugo"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 15:03