PROPALI HAPPY HOUR

Rođendanski debakl: Ponudili gorivo u pola cijene pa zvali policiju da smiri bijesne vozače

U akcijskoj ponudi povodom 20. rođendana kompanije cijene goriva vraćene su na razinu od prije dvadeset godina

Policija ispred benzinske postaje TinQ

 Profimedia

Lanac benzinskih postaja TinQ s gotovo 400 podružnica u Nizozemskoj ove godine slavi 20. rođendan. Povodom jubileja, TinQ je svojim klijentima ponudio primamljivu akciju - cijene goriva vraćene su na razinu od prije dva desetljeća. Umjesto dva eura, litra Eurosupera 95 bila je dostupna za 1,11 eura (oko osam kuna), a dizela za 86 centi (6 i pol kuna).

Akcija je započela 7. ožujka i trebala je trajati do sutra (11. ožujka), no već prvog dana rođendanska proslava pretvorena je u debakl.

image

Policija ispred benzinske postaje TinQ

ANP/ddp USA/Profimedia

Kada je TinQ objavio četiri lokacije na kojima će svaki dan od 13 do 14 sati točiti povoljnije gorivo, ispred njih su se stvorile kilometarske kolone. Situacija je bila na rubu eskalacije pa je u pomoć pozvana policija koja je smirivala bijesne vozače koji nisu uspjeli natočiti svoja vozila. Ispred jedne benzinske stvorena je kolona od tri kilometra.

image

Policija ispred benzinske postaje TinQ

ANP via AFP/AFP/Profimedia

Rođendanska proslava je odgođena, a debakl su pokušali objasniti kratkim priopćenjem:

- Bili smo u kontaktu s državnim i lokalnim tijelima, no nažalost, odlučili smo obustaviti akciju zbog neizvjesnosti i jamstva sigurnosti u prometu te sigurnosti naših zaposlenika i kupaca. Imali smo dobre namjere' - navodi TinQ.

Namjere su bile dobre i vozači su zagrizli mamac, ali po tko zna koji puta potvrđena je poznata izreka 'pazi što želiš, moglo bi ti se i ostvariti'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. prosinac 2023 22:53