UZ MJERE, IDU DALJE

RONALDO I EKIPA NE MORAJU STRAHOVATI ZA ISPORUKE Bugatti prema novim sigurnosnim pravilima nastavio proizvodnju u Molsheimu. Evo kako to izgleda...

 
 Bugatti

Nakon pauze od 6 tjedana, Bugatti je nastavio proizvodnju u svojoj tvornici u Molsheimu u Francuskoj, gdje nastaju Chiron, Divo i ostali ultraskupi i ultrabrzi biseri na četiri kotača.

Nakon povratka na posao radnici francuske tvrtke u vlasništvu moćnog Volkswagena moraju se pridržavati novih pravila, poštujući preporuke francuske vlade i međunarodnih stručnjaka, koje je sastavila interna radna skupina.

Svaki će radnik po dolasku "u pogon" dobiti zaštitnu masku koju će morati nositi u svakom trenutku. Također, moraju čistiti sav alat prije i nakon upotrebe, te stalno prati ruke.

Tvrtka, naravno, promiče socijalnu distancu, uz pravilo da ostanu na sigurnoj udaljenosti od najmanje 1,5 metara jedan od drugog.

Nadalje, premda ni inače ne proizvode na tisuće automobila, ova francuska manufaktura će proizvodnju i isporuke ipak smanjiti baš kao i održavanje.

Svi dijelovi koji stignu u tvornicu preuzimat će se beskontaktno kad god je to moguće, a sastanci će se i dalje održavati putem Skypea.

"Učinit ćemo sve što je potrebno kako bismo osigurali da naši zaposlenici mogu raditi sigurno. Gdje god je to moguće, oni još uvijek mogu raditi kod kuće kako bi osigurali da je najmanji mogući broj zaposlenika odjednom na licu mjesta “, rekao je predsjednik Stephan Winkelmann.

"Uz pomoć sigurnosnih mjera koje smo uveli, konačno ponovno izrađujemo automobile. To je važan znak za sve naše zaposlenike i naše kupce", dodao je.

Uz nove smjernice, zaposlenici Bugattija morat će svako jutro sami mjeriti temperaturu kako bi se uvjerili da nije povišena te morati biti svjesni drugih simptoma novog koronavirusa, što će im omogućiti da rade bez rizika, čuvajući svoje obitelji i kolege.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:33