NOVA PRAVILA

Ronaldo na mukama: Umjesto u Ferrariju, na treninge mora u ekonomičnom Chevroletu Spark?

Umjesto svojih privatnih, igrači Manchester Uniteda bi u krugu stadiona trebali koristiti sponzorske automobile
 Instagram

Situacija u Manchester Unitedu daleko je od idealne. Klub trenutno drži šesto mjesto u Premiershipu, a zbog serije loših rezultata nedavno je smijenjen i trener Ole Gunnar Solskjaer. Na njegovo mjesto stigao je Ralf Rangnick, bivši trener njemačkog Leipziga koji je u tom klubu postavio svoje metode i prilično stroga pravila.

Jedno od tih pravila moglo bi izazvati novi tektonski poremećaj u Unitedu.

Naime, Rangnick je svojim igračima u Leipzigu zabranio korištenje privatnih automobila u krugu stadiona, a engleski mediji navode da će isto pravilo postaviti i u Manchesteru. Umjesto svojih, igrači bi trebali koristiti klupske sponzorske automobile. U slučaju Uniteda radi se o Chevroletu.

image
Paul ELLIS/AFP

Pravilo bi se trebalo odnositi i na najveću zvijezdu kluba Cristiana Ronalda kojem su fetiš brzi, skupi i egzotični superautomobili, pa će biti zanimljivo vidjeti koji će model sa značkom Chevroleta izabrati. Izbor je bogat, između ostalih tu je kultni Camaro, električni Bolt, ali i maleni ekonomični model Spark.

image
Chevrolet Spark

Portugalac je trenutno vlasnik tri Ferrarija (599 GTO, Fiorano, F430), Lamborghinija Aventador LP 700-4, McLarena Senna, Bentleya Continental GTC, Aston Martina DB9, Rolls Roycea Phantom, Porschea 911 i Cayenne Turbo, BMW-a M6 itd...

image
Instagram

Umjesto njih, Ronaldo bi na treninge uskoro mogao dolaziti u 10-tak tisuća eura vrijednom Sparku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:02