ZAPLIJENJEN BATMOBIL

RUSKA POLICIJA JAČA I OD BATMANA! Vlasnik ovog lažnog Batmobilea nije imao registarske pločice, ali niti atest za svoje vozilo. Ostao je bez njega...

 

Čini se kako u Rusiji čak ni Batman nije iznad zakona – tako bismo mogli opisati situaciju koja se dogodila na ulicama Moskve gdje je vlasnik privremeno ostao bez svog „Batmobila”.

Krenimo redom – cijela priča dogodila se 22. veljače kada je 32-godišnji stanovnik Moskve kojeg ćemo za ovu priliku nazvati „Batmanom” krenuo u noćnu vožnju sa svojim modificiranim vozilom koje itekako podsjeća na Batmobil kakvog vozi Bruce Wayne u nastavcima popularnog filma. Policija ga je, očekivano, odmah zamijetila u prometu te ga odlučila zaustaviti zbog – nedostatka registarskih pločica.

Nakon inspekcije otkriveno je i da automobil nema potreban atest kojim bi bio legalan za cestovnu uporabu. „Superjunak” je tako završio svoju vožnju s nekoliko prometnih prekršaja , dok je njegov Batmobil odvukla policija.

Iako nije poznato koji model se nalazi ispod ove vanjštine, spominje se kako je vlasnik svoj model nedavno prodavao na ruskom auto oglasniku Avito za vrtoglavih 844.000 dolara. Ispod poklopca se nalazi 5,0-litreni V8 motor snage 502 KS, a za sigurnost brinu neprobojna stakla. Vozaču u vožnji pomažu posebne „night vision” kamere, a maksimalna brzina iznosi tek 100 km/h za što su krive masivne gume. Pogledajte video sa svim detaljima ovog modela:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:44