LOŠE ODLUKE

S djetetom i bocom viskija bježala ukradenim Mini Cooperom: Zaustavio je mokri beton

Prema policiji, svjedoci su vidjeli ženu kako vadi nekoliko stvari iz vozila prije nego što pobjegne s djetetom i bocom viskija

Screenshot incidenta

 Twitter Screenshot

U Lakewoodu u državi Washington dogodio se incident u kojem je žena ukrala Mini Cooper Countryman pa ga navezla u mokar beton. Odlučila je tamo ostaviti automobil, ali ono što je ponijela sa sobom je zaista nevjerojatno. Prema policiji, svjedoci su vidjeli ženu kako vadi nekoliko stvari iz vozila prije nego što pobjegne s djetetom i bocom viskija.

Policija je dobila poziv u 1:53 ujutro. Q13Fox kaže da je neimenovana 32-godišnja žena, nakon što je zapela u mokrom betonu, iz automobila izvadila TV, kuhalo za kavu i polupraznu bocu viskija, nakon čega je pobjegla sa svojim četverogodišnjim djetetom.

image

Facebook objava

Facebook Screenshot

Par je potom otišao s mjesta događaja, ali policija ih je kasnije pronašla zahvaljujući gradskom inspektoru koji je pratio majku i dijete dok je zvao hitnu. I grad se oglasio na Tweeteru: "Zahvaljujući nizu loših odluka pojedinica, uključujući vožnju ukradenog automobila s bocom viskija u ruci i naše izlijevanje betona na kružnom toku....".

Fotografije snimljene na licu mjesta prikazuju građevinsko područje i tragove na kojima je Mini Cooper ušao u novonasuti kružni tok. Neposredno prije izlaska s gradilišta automobil je zapeo sve do strana vrata, zbog čega nije ni čudno što je žena vadila svoje stvari kroz prozor.

Prema izvješću Q13Foxa, osumnjičena je ukrala stvari i sam automobil od vlastite majke prije incidenta. Njezino saslušanje pred Općinskim sudom u Lakewoodu uključivalo je optužbe za nesavjesnu vožnju, oštećenje imovine usljed nesreće, dvije točke za obiteljsko nasilje trećeg stupnja i vožnju pod utjecajem alkohola.

Prema gradskoj Facebook stranici, projekt popločavanja nije odgođen unatoč očitoj potrebi za opsežnim popravcima. Komentatori objave vjeruju da je dijete zapravo otela žena prije nego što se incident dogodio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:42