AKTUALNO

Salon automobila u New Yorku održat će se u kolovozu s dopuštenim punim prisustvom

Vijest je potvrdio guverner New Yorka Andrew Coumo na konferenciji za tisak
Međunarodni salon automobila u New Yorku 2019.
 New York Auto Show

Sajmovi automobila mnogo su nam nedostajali prošle godine, ali borba protiv pandemije krenula je u dobrom smjeru, a život se polako vraća u normalu. Nedavno smo pisali o povratku Međunarodnog salona automobila u Ženevi iduće godine, a sada je stvar službena i za Salon automobila u New Yorku, koji je zakazan za samo nekoliko mjeseci.

Vijest je potvrdio guverner New Yorka Andrew Coumo na konferenciji za tisak: 'Ovo je siguran znak da se New York vraća snažniji i bolji nego ikad', rekao je.

image
Međunarodni salon automobila u New Yorku 2019.
New York Auto Show

Prošlogodišnji događaj otkazan je zbog pandemije koronavirusa, a Centar Javits u međuvremenu je korišten kao bolnica za pacijente s COVID-19. 'Inače je zjapio prazan, što obično nije dobro za posao kada je vaš cijeli poslovni model da ugostite što više ljudi, što je češće moguće. Bez događaja, u masivnoj staklenoj zgradi stvari su se odvijale sporo', objasnio je guverner.

image
Međunarodni salon automobila u New Yorku 2019.
New York Auto Show

Salon automobila u New Yorku započinje 20. kolovoza, i traje više od tjedan dana – do 29. kolovoza. Ulaznice će biti dostupne od 17. lipnja, stoga ako vas ima u New Yorku, svakako označite svoj kalendar. Ako ulaznicu kupite ovih dana, dobit ćete 25 posto popusta. Međutim, možete ostati i kod kuće, jer ćemo svakako pratiti događaj i pisati o njemu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:50