FOTO

SALON MOTOCIKALA EICMA MILANO 2019. OTVORIO VRATA Do 10. studenoga pogledajte brojne novitete poput MV Aguste Brutale RR i Ducatija Streetfighter V4 S

 
 Hrvoje Tomić

Svi ljubitelji motocikala na moto izložbi EICMA 2019. koja se održava na milanskoj „Fieri” od 7. do 10. studenog, moći će razgledati pregršt noviteta na dva kotača.

Osim same izložbe brojnih proizvođača bit će upriličena spektakularna moto natjecanja poznatih imena kao i off-road natjecanja Freestyle Motocross i Acrobatic Trial.

Hrvoje Tomić

Naš novinar već je danas u Milanu i svjedoči 77. izdanju moto sajma koji je ove godine bogatiji nego ikad, te uskoro donosi više detalja.

Hrvoje Tomić

Izloženo je jako puno noviteta, a primjerice Yamahe su Tmax 560, nova generacija tricikla Tricity 300 te Tracer 700. Honda je pokazala supersportski top model CBR 1000 RR-R Fireblade te CMX500 Rebel.

Hrvoje Tomić

MV Agusta je stigla s dorađenim modelom Brutale RR s 4-cilindarskim MV motorom s novom elektronikom dok je Moto Morini pokazao Seiemmezzo 650. Triumph je izložio novi Bobber TFC, a BMW modele F900 R i F900 XR.

Hrvoje Tomić

Ducati je pokazao kompletno obnovljenu gamu, a na njihovom izložbenom prostoru mogu se pogledati nova Multistrada 1260 S Grand Touring, Panigale V2 i V4, Scrambler Icon Dark te Streetfighter V4 S kao i nova ponuda električnih i elektrikom potpomognutih bicikala.

Hrvoje Tomić

Dakle, imalo se što za vidjeti danas na prvom novinarskom danu. Milano nije daleko pa za one koji se planiraju uputiti u glavni grad mode, a ovog vikenda motociklizma, znajte da je salon za javnost otvoren od 7. do 10. studenog od 9:30 do 18:30 (u petak do 22 sata).

Hrvoje Tomić

Cijena ulaznice u blagajni na sajmu iznosi 23 eura, ali kupnjom na internetskoj stranici 19 eura za odraslu osobu. Pogledajte fotografije atmosfere na salonu. Uskoro donosimo kompletan izvještaj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 02:50