StoryEditor
POKLON SVIM ČITATELJIMA

SEKSIPILNIJI VIDEO DANAS NEĆETE VIDJETI Pogledajte kako je nastao ekskluzivni Autoklub kalendar za 2020.

Dok se autoindustrija bori protiv CO2, Auto klub je odlučio lupiti kontru i dodatno zagrijati atmosferu. Ne samo s dva atraktivna, ali nimalo ekološka sportaša, nego i s dvije vruće ljepotice. Čim su naše djevojke ušetale u studio višak odjeće je nekako spontano kliznuo s njihovih tijela i čarolija je mogla započeti
 autoklub

Renata Sopek, Nives Celzijus i mnoge druge nekoć anonimne, a danas slavne ljepotice, šira javnost prvi je put upoznala na stranicama Auto kluba.

Njihovim stopama sad su krenule dvije atraktivne djevojke koje smo zapazili na zagrebačkom Adventu. I na našu – a vjerujemo i vašu sreću - uspjeli ih nagovoriti da krase Autoklubov kalendar za 2020. s kojim već tradicionalno častimo vjerne čitatelje.

Pokazalo se da nismo pogriješili. Čim su djevojke ušetale u studio višak odjeće je nekako spontano kliznuo s njihovih tijela i krenula je čarolija koju je zabilježio fotograf Mario Kučera.

 

Kojem smo, vrijedi spomenuti, pripremili lijepu zamku. Ovaj majstor fotografije, naime, u svojem bogatom umjetničkom opusu često voli pokazati intimu portretiranog čovjeka, ali tu je u pravilu riječ o suptilnom, duhovnom razotkrivanju rezerviranom za oko pažljivog gledatelja spremnog zagrebati ispod površine, shvatiti igru svjetla i sjene…

Mi smo se, međutim, odlučili za drugačiji pristup i naložili mu da ovaj puta promatračima ostavi što manje toga mašti. Što je on, profesionalac kakav već jest, prihvatio… 

Mario Kučera
 

Kako Kučeru krasi istančan osjećaj za lijepo nije mu teško pala niti naša zamisao da djevojkama pridružimo dva iznimno atraktivna automobila i tako ostanemo vjerni našoj dugogodišnjoj tradiciji koja nalaže da uz vruće djevojke uvijek idu i dobri komadi hladnog lima.

Ovaj put izbor je pao na jedan od tek 799 proizvedenih primjeraka Ferrarija F12 Berlinetta TDF, brutalnu supersportsku jurilicu sa 769 KS spremnu stotku dohvatiti za 2,9 sekundi, napravljenu u čast utrke Tour de France. I to one automobilske, na kojima je pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća čak četiri puta pobjeđivao Ferrari 250 GTO Berlinetta.

Mario Kučera
 

Uz ovog monstruma iz Maranella našla se i šarmantna Alfa Romeo Giulia koja nam je stigla u izvedbi Veloce. Znači, pokretana turbobenzincem sa živahnih 280 KS, spremnih na vraški brz galop.

U takvom okruženju naše ljepotice s Adventa djelovale su još poželjnije nego kad smo ih prvi put vidjeli s čašom kuhanog vina u rukama. To je doduše, zasluga i šminkerice Žane Kožul te stilistice Slađane Divjak, uz Kučeru zaslužnih što su se djevojke pred vama našle u top izdanju, kako i dolikuje ekskluzivnom kalendaru najdugovječnije i najutjecajnije automobilske revije u Hrvatskoj.

Mario Kučera
 

Pa i šire. Ukratko, uživajte u mjesecima pred nama u novoj 2020. Ako je suditi prema viđenom na kalendaru, baš svaki će biti za peticu...

Mario Kučera
 

Hrvoje Tomić

Hrvoje Tomić

Hrvoje Tomić

Hrvoje Tomić
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 11:54