SPREMAN JE NA SURADNJU

SLAVNI KOMIČAR U PROBLEMIMA: Jerry Seinfeld prodao lažni Porsche 356 iz 1958. godine za 1,54 milijuna dolara, kupac podnio tužbu!

 
 Fox News digital

Slavni komičar Jerry Seinfeld veliki je ljubitelj automobila, a izgleda kako će se sada zbog svoje limenih ljubimaca naći u problemima. Naime, protiv njega je podnesena prijava u kojoj ga se optužuje da je njegov Porsche 356 A 1500 GS/GT Carrera Speedster iz 1958. godine kojeg je prodao prije gotovo tri godine zapravo - lažnjak! Seinfeld je automobil prodao u sklopu aukcije na Floridi, a novi vlasnik, kompanija Fica Frio Limited je tada keširala 1,54 milijuna dolara. Ovih dana Seinfelda je dočekalo neugodno iznenađenje kada je odvjetnički tim spomenute kompanije protiv njega podigao tužbu.

Top Gear

Kako piše Fox News, cijela priča krenula je i ranije kada je Seinfeld usmeno optužen da je automobil kojeg je prodao lažnjak. Iz Seinfeldovog tima tvrde kako je poznati komičar pokušao izgladiti stvari i da je bio spreman na suradnju. Naime, zanimalo ga je kako je otkriveno da automobil nije autentičan, budući da je prije toga i on keširao popriličnu cifru kako bi postao vlasnikom.

Top Gear

"Moj tim zadužen za analizu u vrijeme kupnje nije pronašao ništa sumnjivo", izjavio je tada Jerry. Ipak, izgleda kako će se stvari ipak rješavati na sudu. S obzirom na spremnost Seinfelda na suradnju vjerujemo kako će obje strane na obostrano zadovoljstvo izgladiti stvari, a Seinfeld će ubuduće vjerojatno zaposliti nove stručnjake za procjenu vrijednosti i stanja svoje kolekcije kutlnih automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:05