AKTUALNO

Šminker u gradskoj klasi: Toyota Aygo X-Cite stigla u salone

Ograničena serija X-Cite prepoznatljiva je zbog limun žute boje i bogate opreme
 Toyota

Odlično opremljena i zabavna za vožnju, mala gradska Toyota stigla je u salone u novom, atraktivnom izdanju X-Cite . Pritom je krov lakiran u crnu boju što pridonosi dinamičnom i veselom izgledu. Iznutra se dizajnerska tema nastavlja žutim detaljima na sjedalima, umecima otvora za ventilaciju, na ručici mjenjača presvučenoj kožom te na tepisima, dok su ručke vrata kromirane.

Novi gradski mališan opremljen je i atraktivnim 15 colnim naplatcima u sjajnoj crnoj boji sa crnom značkom Auto iz posebne serije dolazi standardno bogato opremljen sa 7 inčnim zaslonom u boji, X-touch multimedijskim sustavom, nudeći tako kombinaciju najnovije multimedije i praktične tehnologije.

Integrirani sustav nadzora putem stražnje kamere pomoći će vozaču prilikom parkiranja ili manevriranja na skučenom prostoru. Automobilčić pokreće trocilindarski 1,0-litreni VVT-i benzinski od 69 KS (norma Euro-6) koji prema tvorničkom podatku troši tek 4,1 litru, a i pravi je čistunac sa emisijom Co2 od 95 g/km.

Može se naručiti s ručnim 5-stupanjskim ili X-Shift automatiziranim mjenjačem. Novi AYGO X-Cite sa 5 vrata, dostupan je u svim Toyota salonima cijenom od 86.900 kuna do registracije. Detalje o ponudi i financijskom paketu potražite na web stranici toyota.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 20:58