I BOGATI PLAČU

Šou na benzinskoj: U 180 milijuna kuna vrijedan trkaći McLaren do vrha natočio dizel

Vlasnik naftne kompanije i bivši vozač koji je sudjelovao na utrci 24 sata Le Mansa javno je podijelio svoju ‘sramotu‘

F1 GTR

Svi imamo loše dane i svi griješimo, ali kada natočimo krivo gorivo u automobil, oprosta nema. Sramotu je nemoguće isprati.

Uz podsmjeh zaposlenika na benzinskoj i ruganje prijatelja, vaše ime ostaje vječno zapisano na listi srama. Kao da ste napravili ratni zločin, a ne uzeli krivu cijev.

Na crnu listu upisao se i François Perrodo, francuski bogataš i vlasnik naftne kompanije Perenzo te bivši profesionalni vozač koji je sudjelovao i na utrci 24 sata Le Mansa.

image

Francois Perrodo (desno)

Instagram/ Fanchracing

Vjerovali ili ne, Perrodo je 'otrovom' počastio svoj McLaren F1 GTR, vrlo rijedak i ekskluzivan superautomobil proizveden u samo 28 primjeraka! Cijene McLarena divljaju, a F1 GTR spada u kategoriju neprocijenjivih. Barata se s iznosom od 180 milijuna kuna.

Iako se mogao ušutiti pa da cijela priča ostane ispod radara, on je na Instagramu javno objavio svoju sramotu:

'Bila je predivna nedjelja, tri prijatelja i tri fantastična automobila, Ferrari 488 Pista, Porsche Carrera GT i McLaren F1 GTR. Ne znam što mi je prošlo kroz glavu u tom trenutku (vjerojatno ništa), ali bio sam toliko sretan i uzbuđen da sam zgrabio prvu cijev (plave boje!) i krenuo puniti auto. Kada sam ga htio upaliti, motor je bio mrtav. Nakon 25 godina u automobilima, napravio sam neviđenu glupost, natočio sam dizel u McLaren F1 GTR! Čak mi se i prokleti pas smije!

Na kraju ispovijedi Perrodo je ponudio i važan savjet vlasnicima McLarena F1: 'Automobil je briljantan, ali ipak postoji jedan problem: neće raditi na dizel'.

image
Instagram/ Fanchracing
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. veljača 2024 16:49