FOTOGALERIJA

SPEKTAKL U FRANKFURTU: Luksuza i utičnica koliko ti srce želi

Velika fotogalerija: svi noviteti Frankfurta na jednom mjestu!
 FOTO: AFP

Najvažniji Salon automobila u drugoj polovici godine, bijenalni, 66. po redu salon automobila u Frankfurtu, jutros je otvorio svoja vrata novinarima. Na taj je način ova pozornica ponajprije njemačkih proizvođača koji ovdje izlažu najbolje od najboljeg što imaju, te potom svih ostalih, ponovo postala centrom svjetske autoindustrije.

POGLEDAJTE VELIKU FOTOGALERIJU SVIH NOVITETA

Na salonu se ove godine očekuje milijun posjetitelja iz cijelog svijeta, a nudi više od 100 svjetskih i europskih premijera na jednom mjestu.

Izložba koja će trajati do 27. rujna pokazuje globalne smjernice najvećih svjetskih igrača koji određuju trendove. No, već je i prvi novinarski dan pokazao u kojem smjeru ide svjetska autoindustrija.

Za razliku od prethodnih izdanja koja su nudila tek deklarativnu podršku zelenim trendovima, ovogodišnji Salon ponudio je vrlo konkretnu sliku budućnosti autoindustrije.

Strujaši i hibridi već su danas čak i modeli od 100, 200 i više tisuća eura. Dakle, sporta i luksuza nitko se ne odriče, no sada u lovu za postizanjem što manje, mase, potrošnje i ispuštanja štetnih plinova. Sve novitete potražite u velikoj fotogaleriji OVDJE...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:06