PAPRENI HOT HATCH

ŠPIJUNSKE SLIKE: Pogledajte novi Audi S3 s minimalnom količinom maskirne folije i preko 300 KS ispod poklopca motora!

 cochespias Instagram

Instagramom se ovih dana počela širiti slika nove generacije modela S3. Riječ je naravno o paprenoj verziji novog Audija A3 čiju premijeru željno iščekujemo na salonu automobila u Ženevi. Model sa slika pritom ima minimalnu količinu maskirnih folija, pa je jasno razaznati kako bi novi S3 mogao izgledati kada na red dođe i službena premijera. Prije svega, tu su nova prednja Matrix LED svjetla nešto drugačijeg oblika, kao i masivnija i okomitija Singleframe maska.

Na stražnjem se dijelu nalazi masivni difuzor s četiri nastavka ispušnog sustava, po dva sa svake strane (nadamo se da su svi „pravi”). Uz to, slika otkriva i novi oblik stražnjih LED svjetala.

cochespias Instagram

Špijunski fotografi pobrinuli su se da već sada imamo uvid i u unutrašnjost koja je u skladu s očekivanjima u potpunosti digitalizirana. Ispred vozača se nalazi digitalni kokpit, dok središnjim dijelom dominira zaslon osjetljiv na dodir elegantno ukomponiran u kontrolnu ploču. Tu je i minijaturna ručica automatskog mjenjača kakvu smo dosad već vidjeli na Porscheu 911 992, novom VW Golfu te jučer predstavljenom Seatu Leonu. Zanimljiv detalj su i otvori za klimu neobičnog oblika koji su mnoge podsjetili upravo na one iz - Lamborghini Urusa!

Carscoops

Ispod poklopca će se naći 2,0-litreni TFSI motor koji će, prema prvim procjenama, razvijati između 320 i 330 KS. U svakom slučaju, pravi konkurent za nedavno predstavljeni BMW M135i te Mercedes A35 AMG. Jedva čekamo službenu premijeru!

cochespias Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:08