MODEL IZ 1986.

Spremna za cestovnu upotrebu: Lancia Delta S4 Stradale traži novog vlasnika, cijena 850.000 eura!

Model iz 1986. godine osvanuo je na njemačkom oglasniku Mobile.de, a na brojčaniku stoji tek 11,800 kilometara...
Lancia Delta S4 Stradale
 Mobile.de

Vjerujemo kako je velikoj većini vas oglasnik Mobile.de itekako poznat, budući da sadrži veliki broj rabljenih modela koji su zanimljivi domaćim kupcima. Glavna zvijezda ovog članka ovaj put je upravo model sa spomenutog oglasnika, međutim ovaj put nije riječ o kakvom standardnom dizelašu, već o pravoj poslastici i iznimno rijetkom modelu kojeg prati i paprena cijena. Naime, u ponudi spomenutog oglasnika osvanula je Lancia Delta S4 Stradale!

image
Lancia Delta S4 Stradale
Mobile.de

Model proizveden 1986. godine u Torinu na brojčaniku ima tek 11,800 kilometara! Zanimljiva je i povijest - spominje se odlazak na Bliski istok prije povratka na europsko tlo 2004. godine kada je bio dio ponude Christie's aukcije. Prodan je David Sutton Motorsport muzeju gdje je uz druge klasike proveo 2 godine prije nego što je dobio novog vlasnika koji ga je također držao u garaži te je pritom odlučio odraditi i servis u vrijednosti od 2757 funti.

image
Lancia Delta S4 Stradale
Mobile.de

Ova Lancia vidjela je i američko tlo gdje je također odrađen servis, no treba spomenuti kako je od registracije 2006. godine do danas prešla tek 400 kilometara.

image
Lancia Delta S4 Stradale
Mobile.de

Novog kupca tako čeka pravi očuvani klasik koji naravno dolazi sa svojom cijenom, a ona iznosi 850 tisuća eura! Pritom će sretni budući vlasnik u cijeni dobiti i servis koji će se prije prodaje odraditi u Torinu kod stručnjaka za ovaj model. U svakom slučaju, sigurni smo da će budući vlasnik uživati u ovom uistinu kultnom modelu...

image
Lancia Delta S4 Stradale
Mobile.de

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:30