teška šminka

Srebro, zlato i karbonska vlakna: Bugattijeve nove sunčane naočale koštaju kao nova Dacia!

Izrađene od srebra, zlata, ebanovine i karbonskih vlakana, naočale će biti dostupne u ekskluzivnim buticima

Bugatti kolekcija naočala

 Bugatti

Bugatti je objavio da se udružio s legendarnim dizajnerom Larryjem D. Sandsom kako bi kreirao kolekciju naočala koja sadrži devet različitih stilova i ukupno 37 komada. Kolekcija One, kako se zove, prvi je "izlet" proizvođača automobila u svijet naočala.

Kao što svi znamo, ništa s imenom marke Bugatti više nije jeftino, no maloprodajne cijene ovih naočala kreću se od 1000 do 15.000 eura. Teško je više biti zabezeknut Bugattijevim cijenama, ali vrijedi napomenuti da proizvođač automobila traži otprilike cijenu jedne nove Dacije za par naočala.

image

Bugatti kolekcija naočala

Bugatti

Kako bi obranio tu nepristojnu cijenu, proizvođač automobila kaže da će koristiti rijetke materijale, poput paladija, srebra, karbonskih vlakana, zlata i ebanovine, a naočale će se proizvoditi u Japanu.

Stilove je u međuvremenu kreirao Larry Sands, koji je proveo 60 godina u modnoj industriji. Tijekom svoje karijere dizajnirao je naočale i kolekcije za neke od vodećih svjetskih modnih kuća.

image

Bugatti kolekcija naočala

Bugatti

“Kada sam primio poziv od Bugattija, bio sam malo iznenađen, ali bila mi je čast obratiti se najmoćnijem i najluksuznijem proizvođaču automobila na svijetu", rekao je Sands. “Sve što radim je neočekivano, a Bugatti Eyewear jedan je od mojih najneočekivanijih radova dosad. Očekivanje je neprijatelj kreativnosti".

image

Bugatti kolekcija naočala

Bugatti

Bugatti kaže da su neke od sunčanih naočala u ovoj kolekciji izrađene tehnikama koje nikada nisu korištene u proizvodnji naočala. To uključuje pozitivno taloženje parom, u kojem se čvrsti materijal isparava u vakuumu i taloži na površinu proizvoda. Završna obrada je otporna na habanje i korištena je u proizvodnji modernih Bugattijevih modela.

image

Bugatti kolekcija naočala

Bugatti

“Odluka o partnerstvu s tako uspješnim, cijenjenim i iskusnim umjetnikom kao što je Larry Sands svjedočanstvo je naših zajedničkih dizajnerskih ideala i vizije za izvanrednom kvalitetom za postizanje istinski kultnih proizvoda,” rekao je Wiebke Ståhl, direktor Bugatti Internationala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:14