AKTUALNO

STIGLA ALFA ROMEO GIULIETTA s atraktivnim paketima Sprint i Super Sportiva

 

S obzirom na to da će kompaktna Alfa Giulietta s proizvodnih traka stizati ove i čitave iduće godine, a kako bi automobil ostao u fokusu interesa kupaca, posebice kod zagriženih ljubitelja marke, domaći je uvoznik proširio paletu modela za Giuliettu te uveo nekoliko posebnih paketa kako bi se zadovoljila potreba za opremljenijim verzijama. Po svemu najatraktivnija jest nova izvedba najsnažnije dizelske Giuliette s kultnim dodatkom Sprint u nazivu s moćnim 2.0 JTD motorom od 175 KS i 350 Nm, uparenim s rafalno brzim TCT 6-brzinskim mjenjačem s dvije spojke. Performanse: 7,7 sekundi do 100 km/h iz stajanja te 219 km/h najveće brzine.

U opremi Sprint serijski dolaze atraktivni alu naplaci od 18 cola s gumama 225/40, Q2 elektronska blokada prednjeg diferencijala, Sport paket koji uključuje izvučene pragove, sportski podešeno podvozje, sportski završetak ispuha, zatamnjena stakla, Estetico Brunito kit uređenja detalja na karoseriji izvedenih u tamno sivoj boji, unutrašnjost farova izvedenu u karbonu, atraktivni detalji u kabini od tamnog aluminija, sportski upravljač s crvenim prošivima, grijana sportska kožna sjedala s integriranim naslonima za glavu, Uconnect autoradio s mogućnošću čitanja MP3 formata, navigacijski sustav s 6,5-inčnim ekranom osjetljivim na dodir, sistem Bluetooth s USB i AUX ulazima, parkirni senzori, elektrikom podesivi, preklopivi i grijani retrovizori, dvozonska automatska klima, VDC s Hill Holderom… Ukupna cijena Giuliette Sprint do registracije iznosi 206.000 kuna.

Druga novost jest oprema SS (Super Sportiva) koja u varijanti sa 1.6 JTD motorom od 120 KS, bilo u kombinaciji s ručnim ili TCT mjenjačem, te najboljim Sport paketom, odsad serijski raspolaže i s navigacijom te 6,5-inčnim ekranom bez doplate za ukupno 182.600 kuna. Na koncu, 1,6-litreni JTD motor od 120 KS može se dobiti i u paketu Progression (manualni klima uređaj, tempomat, alu naplaci od 16 cola…) za okruglo 150.000 kuna do registracije. Količine novih izvedbi dostupne su bez vremenskog ograničenja i vrijede do daljnjeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 07:14