LCV NOVITETI

Stigli Renault Express i Trafic, cijene startaju na 100.100 kuna (bez PDV-a)

Renault je predstavio tri važna noviteta LCV game: Renault Express i Trafic već su u domaćim salonima, a Kangoo stiže u siječnju 2022.

Domaći zastupnik Renaulta predstavio je potpuno nove modele Kangoo, Renault Express i Trafic.

Novi Kangoo, inovativni furgon dinamičnog izgleda namijenjen je prije svega flotama, obrtnicima i trgovcima koji traže profesionalno vozilo izrađeno po mjeri i opremljeno najnovijom tehnologijom. Sustavom za lakši pristup Easy Side Access i prilagodbu teretnog prostora Easy Inside Gallery novi Kangoo mijenja način utovara i pristupa teretu. Tu je i funkcionalna inovacija Easy Side Access, posebno korisna u gradskim središtima koja olakšava pristup teretnom prostoru i na uskim parkirnim mjestima. Uklanjanjem središnjeg nosača na novom Renaultu Kangoo stvoren je najširi bočni otvor na tržištu od 1416 mm (dva puta veći u odnosu na prethodni model). Kada u siječnju 2022. godine stigne u Hrvatsku, novi Kangoo bit će dostupan u dizelskim izvedbama sa 75, 95 i 115 KS.

image
Foto: Renault

Renault Express izvana krasi prepoznatljiv Renaultov dizajn, a obnovljena prostrana unutrašnjost dodatno je naglašena ojačanim sjedalima. Posebna je pažnja posvećena prostoru za odlaganje i ergonomičnosti, pa se Renault Express može pohvaliti najvećim obujmom pretinaca za odlaganje u klasi (48 litara) i utovarnim kapacitetom od 3,3 do 3,7 m³.

image
Foto: Renault

Uz to, opremljen je multimedijskim sustavom Easy Link i brojnim sigurnosnim sustavima: pomoć u vožnji unatrag, nadzor mrtvog kuta, prednji i stražnji parkirni senzori, širokokutni retrovizor...

Benzinska izvedba sa 75 KS na domaćem tržištu stoji 125.125 kuna (100.100 bez PDV-a), a dCi sa 95 KS 130.750 kn (104.600 kn).

image
Foto: Renault

Novi Trafic dostupan je u izvedbama Combi, za prijevoz više putnika i SpaceClass za prijevoz VIP klijenata. Djeluje moćnije, unutrašnjost je optimizirana, ponuda motora bogatija, a performanse poboljšane. Hrvatskim kupcima dostupna su dvije dizelske varijante sa 110 i 150 KS, cijena L1 izvedbe (dužina pet metara) starta na 216.900 kuna, a L2 (dužina 5,4 metara) na 225.900 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:29