AKTUALNO

STIŽE DRUGA GENERACIJA Jürgen Klopp legendarni trener FC Liverpoola isprobao novu Opel Mokku 'Auto se super vozi, to što je električan prava je stvar'

 
 Opel

Liverpoolov trener i Opelov ambasador Jürgen Klopp uključen je u testni program u kojem se bruse završni detalji budućeg, sada još uvijek pretprodukcijskog crossovera Mokka.

Popularni Nijemac tako je imao priliku napraviti neke od prvih kilometara u potpuno električnoj Opel Mokki.

“Super automobil! Ja sam ga vozio i ne možete ni zamisliti koliko će vam zabave pružiti!” Kloppov je “izvještaj” nakon prvog susreta s novom Mokkom.

FIFA-in trener godine 2019. i bivši trener Opelovog partnerskog kluba Dortmunda iz Mainza, pravi je ljubitelj Opelovih automobila, a u Velikoj Britaniji ponosno vozi Opel Insigniju s upravljačem na desnoj strani, naravno.

Inače, Jürgen Klopp već je osam godina je dio Opelove obitelji. Karizmatičan, naočit, i zabavan, igrao je glavnu ulogu u više od 20 internacionalnih Opelovih TV kampanja. Uz to Klopp je I motivacijski govornik za Opelove zaposlenike i na dilerskim događanjima, kao i čest partner za intervjue.

U svojoj drugoj generaciji, Mokka se zove jednostavno Mokka – kao I kada je predstavljena 2012. – bez dodatka slova X u imenu.

U ono vrijeme Mokka je iznenadila svojim kompaktnim dimenzijama, I velikim utjecajem. Nova generacija I dalje je mala i robusna, ali na puno više moderan način (više prilagođena gradskoj vožnji); s još više stila i atraktivnijeg nastupa.

Opel

Ultra efikasna, čistih, odvažnih linija, i naravno električna. Kupci će imati jasan izbor između modela pokretanih motorima s unutrašnjim sagorijevanjem, ili električnim pogonom.

U slučaju Jürgena Kloppa, izbor je izgleda već pao: “Opel Mokka, zelena i električna, tako dobar auto!”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:46