NAJPOPULARNIJE NA AUTOKLUB.HR

ŠTO STE NAJVIŠE ČITALI? OVO JE TOP 10 najpopularnijih članaka u 2017. godini

 

Posljednji dan godine na izmaku pravo je vrijeme za analize pa smo se prisjetili i tim povodom izradili pregled 10 najpopularnijih članaka na našem portalu autoklub.hr prema podacima Google analyticsa u 2017. godini. Sasvim očekivano, najviše su se čitali članci vezani uz aktualne vozačke teme poput unosa rabljenih automobila iz inozemstva, pomoći pri kupovini rabljenih automobila te servisnih tema poput pomoći kod smrzavanja dizela, popravka EGR ventila, dok je vrlo popularan bio i članak s listom nove opreme MUP-a za nadzor brzine. U top 10 ušli su i članci malo "lakše" tematike poput liste automobila koje voze milijarderi, priče o "Gazdinoj" S-klasi koja se pojavila u domaćim oglasnicima rabljenih, a puno ste čitali i članke o tužnoj sudbini Mercedesa SLR koji već godinama trune na jednoj livadi u Češkoj te pomalo neobičnu priču o tvorničkom vozaču Koenigsegga koji je neposredno prije isporuke poznatom kolekcionaru na testnoj vožnji "totalizirao" Ageru RS Gryphon od 1362 KS.

No koncu, deseto mjesto po čitanosti pripalo je tek nedavno objavljenom članku s našim jedinstvenim kalkulatorom s kojim sami možemo izračunati koliko ćemo od prvog dana 2018. godine plaćati prijenos vlasništva automobila. Nadalje prema rubrikama portala, najposjećenija je ona s testovima novih automobila što govori u interesu naših vozača prema novim automobilima, no u stvarnost nas nažalost vraća druga najpopularnija rubrika - testovi rabljenih automobila. Sada na koncu 2017. godine zahvaljujemo vam se na gotovo 12,000.000 posjeta našem i vašem portalu, koji će dogodine biti kao i do sada - vaš najbrži, najtočniji i najinformativniji servis po pitanju novosti iz auto svijeta, aktualnih tema, videa, testova novih i rabljenih automobila, servisnih tema, ekskluzivnih autorskih priča iz cijelog svijeta, putopisa kao i zabave... U idućoj godina obećajmo još bolji, i zanimljiviji automobilski portal s puno, puno novosti... Dotad, želimo vam sretnu i uspješnu Novu godinu s puno sigurnih kilometara!

1.

Reuters
 

Hrvati, što čekate? Dizelaši proizvedeni do 2014. u Njemačkoj postali nepoželjna roba, 300 tisuća auta ne može naći kupce, cijene i do 30 posto niže!

166.627 jedinstvenih pregleda

2.

Željko Puhovski / CROPIX
 

KUPNJA RABLJENOG AUTA Ovo su znakovi koji ukazuju na muljanje prodavača!

127.667 jedinstvenih pregleda

3.

Ivan Lacković
 

NEĆE UPALITI! SMRZAVANJE DIZELA zimi izbjegnite aditivom, a u nuždi koristite fen

102.733 jedinstvenih pregleda

4.

 

JESTE LI SE IKADA ZAPITALI ŠTO VOZE MILIJARDERI? Izbor auta pet najpoznatijih bogataša mogao bi vas jako iznenaditi!

93.358 jedinstvenih pregleda

5.

Ivan Lacković
 

KAZNE ĆE SE PISATI KAO NA TRACI! Otkrivamo podužu listu opreme za nadzor brzine koju MUP namjerava nabaviti do kraja godine

62.431 jedinstvenih pregleda

6.

 

Todorićeva S-klasa u oglasniku traži novog vlasnika

61.756 jedinstvenih pregleda

7.

prodriver.cz
 

TUŽNA SUDBINA ZAPLIJENJENOG ultraskupog Mercedesa SLR: već 6 godina trune na livadi u Češkoj

59.221 jedinstvenih pregleda

8.

Ovako je izgledala prva nesreća koja se dogodila samo nekoliko dana prije zakazane isporuke milijarderu u SAD
expressen
 

KUPIO JEDINSTVENI HIPERAUTO Ageru RS Gryphon od 1362 KS pa mu ga prije isporuke razbio tvornički test vozač

53.733 jedinstvenih pregleda

9.

Ivan Lacković
 

Motor vibrira i gubi snagu? U pitanju je EGR ventil, a najsigurniji znak kvara je plavo kućište

52.528 jedinstvenih pregleda

10.

Ivan Lacković
 

SAMI IZRAČUNAJTE KOLIKO ĆETE OD 2018. plaćati promjenu vlasništva automobila

48.998 jedinstvenih pregleda

Izdvajamo

Iz drugih medija