NIJE NI UHIĆEN

Strava u Teksasu: Maloljetnik kamionetom maltretirao, pa se zabio u bicikliste, šestero u bolnici

‘Klinac u kamionetu namjerno je stiskao gas i kočio kako bi ispuhao dizelsku čađu na nas, to me izludilo‘ izjavio je jedan biciklist
Screenshot incidenta
 Twitter Screenshot

Šesnaestogodišnji vozač Fordovog kamioneta F-Series pod istragom je nakon što je svojim automobilom udario šest biciklista u okrugu Waller, u Teksasu. Lokalni mediji izvještavaju da se nesreće dogodila nešto poslije 10:30 sati u subotu ujutro, 25. rujna.

image
Screenshot incidenta
Twitter Screenshot

Grupa biciklista je putovala američkom cestom 290 kako bi trenirala za lokalni Ironman događaj. Naime, svjedok navodi kako je mladi vozač kamioneta uzastopno ubrzavao i kočio da ispuše crnu čađu iz ispušnih plinova na skupinu biciklista.

image
Skupina biciklista uključena u nesreću
Twitter Screenshot

'Klinac u crnom kamionetu namjerno je stiskao gas i kočio kako bi ispuhao dizelsku čađu na nas. To me izludilo, pa sam ubrzao pokušavajući ga sustići, kako bi mogao slikati njegov kamionet, njega ili nešto slično'. Ubrzo nakon toga, svjedok navodi da je 16-godišnji vozač Forda udario šestoricu biciklista. Neki od njih zadobili su ozljede ramena, leđa i vrata te liječnici smatraju da će trebati dodatne operacije.

image
Screenshot incidenta
Twitter Screenshot

'Kad sam se zaustavio, mislio sam da ću vidjeti mrtve ljude. To je besmisleno. Nema smisla da netko to čini namjerno bilo kojem biciklistu... Besmisleno je', rekao je Chase Ferrell, biciklist koji je svemu posvjedočio.

Mediji navode kako je 16-godišnji vozač razgovarao s policajcima na mjestu događaja, ali nije uhićen. Lokalna policija to je potvrdila, navodeći kako je razlog tomu što se nesreća još uvijek istražuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:55