ZA DIGITALNE NOMADE

Studija Nissan Office Pod umjesto od kuće, omogućuje rad bilo gdje u prirodi na sigurnoj distanci

Unutrašnjost ima radni stol i ergonomski uredski stolac koji se izvlače iz stražnjeg dijela vozila
Office Pod Concept
 Nissan

Muka vam je od rada u uredu ili od kuće dok sjedite pogrbljeni nad stolom na kuhinjskom stolcu? Taj problem rješava ovaj uredski koncept predstavljen uoči virtualnog salona automobila u Tokiju 2021. godine.

image
Office Pod Concept
Nissan

Zahvaljujući ovom Nissanovom konceptu, raditi iz automobila nikada nije zvučalo toliko opuštajuće. Studija imena Office Pod izvedena je iz kombija Nissan NV350 i djeluje kao savršen mobilni poslovni ured u ovo vrijeme pandemije koronavirusa kojoj se ne nazire kraja.

Unutrašnjost ima radni stol i ergonomski uredski stolac koji se izvlače iz stražnjeg dijela vozila. Sve je izvedeno u vrlo modernoj bijeloj boji, a izvlače se ispod otvora kako bi osigurali više prostora unutar Nissanova kombija.

image
Office Pod Concept
Nissan

Pritom se kroz klizna vrata ulazak i izlazak iz Office Poda odvija vrlo jednostavno. Topla šalica kave ili čaja u uredu za vas je obavezna? Nema problema: tu je i aparat za pripremu kave kao i hladnjak za hranu.

Najbolja karakteristika, zasigurno, prostor je za sunčanje na krovu. Uz suncobran i pletenu ležaljku, savršeno je to mjesto za napraviti stanku između dvije Zoom konferencije ili pisanja izvješća.

image
Office Pod Concept
Nissan

Iako je ovo samo koncept koji bi u stvarnom životu vjerojatno imao neke mane, djeluje prilično privlačno. Tko to ne bi želio moći pobjeći iz svoje kuće i provoditri dane radeći u parku, uz rijeku ili more, posebno u ljetnim mjesecima parkiran negdje u potpunom miru?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:42