AKTUALNO

Suzuki S-Cross u novom izdanju stigao u domaće salone. Cijene od 116.174 kuna

Najveće promjene osvježenog Suzukija S-Cross odnose se na prednji kraj koji sada djeluje bitno modernije i agresivnije
 Suzuki

Suzuki radi dobar posao u Hrvatskoj, njihova je Vitara najtraženiji auto u zemlji kod privatnih kupaca, a nedavno je startao i za džep zanimljivi gradski Baleno. Sada pak na tržištu upravo starta i redizajnirani model S-Cross koji je od dosadašnjeg modela još malo više odignut od tla, sa 17 na 18,5 cm.

Suzuki

Po pitanju izgleda, najveće promjene napravljene na prednjem dijelu auta s novom maskom koja je bitno privlačnija od dosadašnje. Prostranost je neupitna, kako u unutrašnjosti, tako i u prtljažniku (prtljažni prostor raspolaže sa 430 litara), dok ga povišena konstrukcija čini iznimno sposobnim za savladavanje svih cestovnih, ali i izvan cestovnih prepreka. Benzinski motori su potpuno novi Suzukijev proizvod, a radi se o 1,0-litrenom i 1,4-litrenom turbo benzincima od 112 i 140 konjskih snaga.

Dizelski motor obujma 1,6 litara ostao je isti kao i do sada od 120 KS. Cijene se kreću od 116.174 kuna za benzinac s prednjim pogonom i GL paketom opreme, koji sadrži klima uređaj, 7 zračnih jastuka, ABS i ESP, tempomat, prednje i stražnje el. podizače, daljinsko središnje zaključavanje, radio s Bluetooth-om, el. podesiva zrcala… Opremljeniji pak model ima i multimediju te stoji 129.290 kuna do registracije. Najdostupniji 4x4 model stoji 143.538 kune, a najdostupniji S-Cross sa dizelskim motorom i bogatijim paketom opreme, točno 155.874 kuna do registracije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:37