MOTOCIKLI

Suzuki slavi 25. godišnjicu legendarne Hayabuse s vrlo posebnim izdanjem

Posebno izdanje ukrašeno je posebnim slavljeničkim značkama i završeno u jednoj od najpopularnijih kombinacija boja motocikla

2024. Suzuki Hayabusa 25th Anniversary Edition

 Suzuki

Kada je Suzuki predstavio GSX1300R u Intermotu u Njemačkoj 1998. godine, teško da je moglo biti odmah jasno koliko će postati popularan motocikl. Sada, 25 godina kasnije, tvrtka je prodala gotovo 300.000 primjeraka, a motocikl je poznatiji pod nazivom "Hayabusa" (u prijevodu "sokol").

image

2024. Suzuki Hayabusa 25th Anniversary Edition

Suzuki

Kako bi proslavili obljetnicu i uspjeh koji je motocikl imao na tržištu od početka prodaje 1999., Suzuki je predstavio posebnu verziju Hayabuse za modelsku godinu 2024.

"Tijelo" motocikla dolazi obojeno u posebnu kombinaciju Glass Blaze Orange i Glass Sparkle Black boje za koju u Suzukiju kažu da slavi jednu od najpopularnijih kombinacija boja zkod modela druge generacije. Posebna crvena grafika u obliku slova V i crni Hayabusa ‘Kanji‘ logo također krase karoseriju.

image

2024. Suzuki Hayabusa 25th Anniversary Edition

Suzuki

Uz to, dolazi s prepoznatljivim sjajnim crnim ukrasom poklopca, a nosači diskova kočnica i regulatori pogonskog lanca imaju zlatnu anodiziranu završnu obradu, a poklopac jednosjeda uključen je kao standardna oprema.

Kako bi se stvarno odala počast 25 godina postojanja, motocikl također dolazi s posebnom pločicom za 25. obljetnicu na spremniku goriva, postavljenom točno između uzdignutog natpisa "Suzuki". Niže, ispušni lonci označeni su istim logotipom 25. obljetnice.

image

2024. Suzuki Hayabusa 25th Anniversary Edition

Suzuki

Kao i drugi modeli, 2024. Hayabusa ima naprednu elektroniku s naprednom tehnologijom vožnje za upravljanje moćnim četverocilindričnim motorom od 1340 ccm s dvije bregaste osovine.

image

2024. Suzuki Hayabusa 25th Anniversary Edition

Suzuki

“Serija Hayabusa bila je vodeći model koji predstavlja Suzuki i ima obožavatelje diljem svijeta. Željeli bismo izraziti našu najdublju zahvalnost što ovaj model može proslaviti svoju 25. obljetnicu,” rekao je predsjednik Toshihiro Suzuki. “Osobno sam testirao prototip trenutne treće generacije modela i ponosan sam što mogu reći da mi, Suzuki tim, možemo predstaviti najbolji model do sada. Hayabusa nikada neće zaustaviti svoju evoluciju. Tražimo vašu stalnu ljubav i podršku". I imate.je...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 16:18