NOVITET

Suzuki Swift stiže s osvježenim licem, dorađenim motorima i bogatijom opremom za sigurnost

Poboljšan je 1,2-litreni benzinac koji razvija 83 KS i 107 Nm okretnog momenta i koji 100 km/h iz stajanja hvata za 12,2 sekunde
Suzuki Swift
 Suzuki

Nakon četiri godina na tržištu Suzuki je odlučio unaprijediti svoj popularni gradski model Swift. Vizualne dorade su skromne, ali unatoč tome prisutne: prednji kraj s novom rešetkom hladnjaka i standardnim LED prednjim svjetlima je novost, a s LED tehnologijom sada dolaze i stražnja svjetla.

.

image
Suzuki Swift
Suzuki

Od motora, poboljšan je 1,2-litreni benzinac koji razvija 83 KS i 107 Nm okretnog momenta, a koji 100 km/h iz stajanja hvata za 12,2 sekunde s opcijskim CVT mjenjačem.
Hibridna varijanta također je unaprijeđena: dobila je litij-ionsku bateriju većeg kapaciteta, od 3Ah do 10 Ah pa sada potrošnja iznosi 4,9 litara prema WLTP ciklusu i emitira 111 g/km CO2. AllGrip sustav pogona na sva četiri kotača i dalje je dostupan kao opcija.

image
Suzuki Swift
Suzuki

Svi su modeli opremljeni klima uređajima, Smartlink zaslonom s DAB radiom, kamerom za vožnju unatrag, volanom presvučenim kožom, prilagodljivim tempomatom, tamnim stražnjim staklima i 16-inčnim alu naplacima.

image
Suzuki Swift
Suzuki

Kao opcija dolaze i upozorenje za napuštanje vozne trake, automatsko kočenje s dvostrukim senzorom, upozorenje za poprečni promet iza vozila, signaliziranje vozila u "mrtvom kutu", prepoznavanje prometnih znakova i stražnji parkirni senzori. Od doplata su dostupni i elementi poput automatske klime, keyless-go, podešavanje upravljača i po dubini...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:20