sigurnost kod kupnje

Sve kao i za novog: Kupce rabljenih Bugattija tvornički ‘pre-owned‘ program oslobađa stresa

Osmišljen kako bi ublažio dio stresa pri kupnji rabljenih Bugattija, program obećava kupcima pružiti ‘neusporedivu kvalitetu‘

Bugatti program rabljenih automobila

 Bugatti

Kupnja rabljenog superautomobila može biti frustrirajuće iskustvo, ali Bugatti je odlučio olakšati proces pokretanjem novog certificiranog programa za njihove rabljene automobile.

image

Bugatti program rabljenih automobila

Bugatti

Osmišljen kako bi ublažio dio stresa pri kupnji rabljenih Chirona i Veyrona, program obećava kupcima pružiti automobile koji nude "neusporedivu kvalitetu koja se očekuje od Bugattija". Što je još važnije, certificirani rabljeni Chironi dolazit će s jednogodišnjim ograničenim jamstvom koje je "jednako sveobuhvatno kao i izvorno jamstvo dano za nove modele Bugattija".

image

Bugatti Veyron

Bugatti

Jamstvo će pokrivati sve dijelove i posao za mehaničke, elektroničke probleme, i probleme s korozijom i bojom. Jamstvo za Veyron je manje velikodušno, ali pokriva mehaničke i električne stavke, kao i dijelove i rad. To bi trebalo biti utješno jer neki popravci na Veyronu mogu koštati koliko i potpuno novi Mercedes. Primjerice, spremnik za gorivo košta 20.000 dolara (152.000 kuna).

image

Bugatti program rabljenih automobila

Bugatti

Što se tiče jamstvenog rada, popravke će obavljati ovlašteni servisni partneri i koristit će se samo originalni Bugatti dijelovi. Potonji dolaze sa zasebnim dvogodišnjim jamstvom koje na sreću pokriva zamjenu i rad, u slučaju da nešto pođe po zlu. Kao dodatni bonus, kupci dobivaju besplatan godišnji servis unutar prve godine vlasništva.

image

Bugatti program rabljenih automobila

Bugatti

Jamstvo se primjenjuje u cijelom svijetu, pa vlasnici mogu biti sigurni da će njihov automobil biti pokriven bez obzira u kojoj zemlji se nalazili.

image

Bugatti Veyron i Chiron

Bugatti

Bugattijev generalni direktor prodaje i marketinga, Hendrik Malinowski, rekao je: "Naš novi Certified Pre-Owned program znači da oni koji žele uživati ​​u neusporedivoj izvrsnosti Veyrona i Chirona odabirom rabljenih primjeraka, sada mogu imati izvrsne korisničke usluge i jedinstvenu pažnju posvećenu detaljima koju mogu ponuditi samo ovlašteni Bugatti servisni partneri".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:49