TAKOSE TO RADI!

SVI ZATVARAJU TVORNICE ALI NE I ONI Kineski Geely se strogim mjerama uspješno bori protiv korona virusa jer 120.000 radnika poštuju protokole!

 
 Geely

Dok se sve tvornice diljem svijeta zatvaraju zbog pandemije virusa COVID-19, jedan od najvećih kineskih proizvođača vozila Geely uspješno se bori s njime te normalno nastavlja s radom.

Naime, Geely je već početkom siječnja sastavio krizni stožer koji je odmah počeo raditi na planu zaštite za čak 120 tisuća zaposlenih diljem svijeta.

Za početak, sva poslovna putovanja i moguća gostovanja odmah su odgođena.

Svaki zaposlenik dužan je prije ulaska u tvrtku proći kroz šator u kojemu će proći pregled dežurnog epidemiologa te potom prolazi dezinfekciju.

Osim toga, automobili kojim zaposlenici dolaze također će tijekom njihovog radnog vremena proći dezinfekciju svih kvaki, volana i sličnih dijelova.

Stroge mjere uključuju i limitiran broj ljudi koji će se odjednom voziti u liftovima, redovite promjene maski za lice i provjere temperature te odgodu svih velikih sastanaka i konferencija.

Upravo takvi strogi protokoli omogućili su Geelyju da normalno nastavi s radom, a zanimljiva je i činjenica da niti jedan zaposlenik u međuvremenu nije zaražen korona virusom.

Smatramo da bi se svaki proizvođač automobila trebao ugledati na veliku kinesku kompaniju jer bi se tako prevenirala i zaraza, ali i velik pad ekonomije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2021 09:54