BIT ĆE GTA!

TAJNA FOTOGRAFIJA POTVRĐUJE NAGAĐANJA Alfa Romeo naveliko testira Giuliju GTA koja je maskirana folijom snimljena mobitelom u garaži testnog centra

 
 Instagram screenshot

Alfa Romeo Giulia GTA uhvaćena na špijunskim fotografijama

Rijetko kada se na špijunskim fotografijama novih automobila uspije otkriti neki detalj koji bi mogao biti novost, ali pogledom na kamufliranu Alfa Romeo Giuliju, odmah je bilo jasno da je riječ o budućoj verziji GTA.

Naime, špijunske fotografije prikazuju poprilično izmijenjenu prednju masku kako bi nabrijana Giulia imala agresivniji izgled, ali vjerojatno i bolji protok zraka.

Ime Gran Turismo Allegerita će Giulia dobiti prema trkaćoj legendi Giuliji GTA Series 105 iz 1965. godine. S obzirom na to da riječ Allegerita u prijevodu znači olakšana, pretpostavlja se da bi Giulia Quadrifoglio mogla biti olakšana i do 20 kilograma.

Osim toga, vrlo je vjerojatno da će snaga na već poznatom 2,9-litrenom motoru V6 biti povećana s 510 konjskih snaga na 620, a sam motor će biti uparen s 8-brzinskim automatskim mjenjačem.

Nažalost, GTA verziju Giulije nećemo ugledati prije ljeta jer se pretpostavlja da će biti predstavljena tek 24. lipnja na velikoj godišnjici talijanske marke u Milanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:02