auto kao oružje

Tako to rade u ovoj europskoj državi: Vozio 3 puta brže od dopuštenog pa mu oduzeli Nissan GT-R

Kad su policajci uperila laserski pištolj u sportski Nissan, snimili su ga kako vozi 159 km/h gdje je dozvoljeno 50 km/h

Nissan GT-R

 Instagram Screenshot

Vlasti u Nizozemskoj zaplijenile su jedan Nissan GT-R nakon što je uhvaćen kako vozi 159 km/h u samom središtu Rotterdama. Incident se dogodio krajem prošlog tjedna, a lokalni mediji izvještavaju da je policija u Rotterdamu vidjela GT-R kako juri ulicama u društvu neidentificiranog BMW modela.

Kada je policija uperila laserske pištolje u GT-R, snimili su ga kako vozi brzinom od 159 km/h u području s ograničenjem brzine od 50 km/h. Kada se uračuna korekcija lasera uračuna, utvrđeno je da je vozač Nissana GT-R-a prekoračio ograničenje brzine za 103 km/h.

To što su vas uhvatili u prebrzi vožnji nije bila jedina nesretna stvar s kojom se vozač GT-R-a morao suočiti. Autoblog.nl izvještava da je sportski automobil vozio na njemačkim registarskim oznakama koje su istekle 21. rujna 2021.

Zbog toga, ne samo da je crni GT-R zaplijenjen, već je i vozač Francuz morao vlastima predati svoju vozačku dozvolu.

Nizozemska policija podijelila je fotografiju crnog GT-R-a na svom Instagram profilu. Također su u opisu naveli kako će njegovu budućnost odrediti državni odvjetnik te da se čini posve vjerojatnim da će ostati izvan cesta još neko vrijeme. Podrazumijeva se da je vožnja gradom s više od trostruko ograničenom brzinom vrlo opasna stvar. Da je nešto pošlo po zlu, GT-R i njegov vozač mogli su sudjelovati u vrlo ozbiljnoj nesreći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:13