StoryEditor
ZNALCI POZOR!

Tko prvi njegovo! Pronašli smo posljednji Suzuki Jimny u Hrvatskoj!

Na domaćim prometnicama prije ćete ugledati Lamborghini Aventador nego novi Suzuki Jimny. Razlog za to postoji, a mi smo provjerili je li još uvijek moguće naručiti ovaj model...
Suzuki Jimny
 Auto Salon Toš

Suzuki Jimny 4. generacije čekao se godinama, a kada se 2018. godine pojavio mnogi obožavatelji ovog modela bili su oduševljeni. Model je zadržao dobro poznate linije, ali je pritom dobio novu tehnologiju i sve to skupa izgledalo je jako cool. Uz to, tu su i vrhunske karakteristike izvan terena. Ipak - vjerojatno ste primijetili da ih je na cesti iznimno mali broj. Možda čak i niste vidjeli novu generaciju. Razlog? Suzuki je odlučio Jimny poslati u prijevremenu mirovinu. Da, Jimny koji je predstavljen krajem 2018. godine više nije moguće naručiti. Pritom je odluka donesena zbog novih strogih normi u EU. Naime, Jimny ima visoku emisiju CO2, a prema novim pravilima proizvođači moraju plaćati skupe kazne ako premaše stroge granice. To znači da je ovaj model dizao prosjek flote prodanih Suzuki modela i upravo zbog toga je došla odluka o "prijevremenoj mirovini". Ipak, više upita u redakciju vezanih uz ovaj model potaknulo nas je da provjerimo može li se Jimny još uvijek nabaviti. Odgovor? Da, postoji zadnja šansa da postanete vlasnici novog Jimnyja.

image
Suzuki Jimny
Auto Salon Toš

Naime, postoji još jedan novi primjerak tamno zelene boje koji je ostao na lageru, a za prodaju je zadužen Auto Salon Toš. 

image
Suzuki Jimny
Auto Salon Toš

Oni su nam potvrdili da je riječ o zadnjem dostupnom primjerku koji ima cijenu od 195.134 kn. Model u pitanju je 1.5 GLX sa Elegance paketom i 4WD pogonom.

image
Suzuki Jimny
Auto Salon Toš

Dakle, želite li imati ovaj, možemo ga nazvati egzotični primjerak koji ima karizmu i sposobnost na terenu - evo zadnje prilike. 

image
Suzuki Jimny
Auto Salon Toš
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. kolovoz 2020 18:38