PREMIJERA NA PARKIRALIŠTU

To je sada to - ovo je novi Volkswagen Golf 8 R bez maskirne folije!

Špijunski su fotografi uhvatili novi Golf 8 bez maskirne folije, i to u atraktivnoj plavoj boji po kojoj se R verzija najčešće i raspoznaje.
VW Golf 8 R
 Motor1.com/CARPIX

Volkswagen je na "virtualnoj" Ženevi predstavio novi Golf 8 u paprenim GTI, GTE i GTD izvedbama, a sada se naravno čeka premijera izvedbe sa oznakom R koja je potvrđena za ovu godinu. A čini se da će svi oni koji su nestrpljivi doći na svoje - budući da je neočekivana premijera odrađena na parkiralištu u Njemačkoj.

image
VW Golf 8 R
Motor1.com/CARPIX

Naime, špijunski su fotografi uhvatili novi Golf 8 bez maskirne folije, i to u atraktivnoj plavoj boji po kojoj se R verzija najčešće i raspoznaje.

image
VW Golf 8 R
Motor1.com/CARPIX

Na prednjem dijelu nalazi se agresivno dizajniran odbojnik sa širokim usisnicima za zrak, dok se automobil vozi na impresivnim dvobojnim naplacima. Stražnji kraj krase difuzor i četiri nastavka novog ispušnog sustava (koji će vrlo vjerojatno zbog silnih regulacija i OPF filtera biti utišan u odnosu na prethodnika, baš kao i svi novi modeli).

image
VW Golf 8 R
Motor1.com/CARPIX

Fotografi su iz blizine uhvatili model, pa je tako otkrivena i unutrašnjost sa dobro poznatim dvostrukim digitalnim zaslonima kao i novim profiliranim sjedalima sa oznakom R.

image
VW Golf 8 R
Motor1.com/CARPIX

Ispod poklopca je dobro poznati 2.0 TSI četverocilindrični motor snage 333 KS (podaci su procurili već mjesecima prije), a datum premijere očekuje se na jesen! S nestrpljenjem čekamo dodatne detalje...

image
VW Golf 8 R
Motor1.com/CARPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:37