NOVA USLUGA

To nema još nitko: Toyota u Hrvatskoj nudi Relax program - do 10 godina jamstva na sva vozila

Program produljenja jamstva moguće je primijeniti na nova i na rabljena vozila kojima je isteklo jamstvo
Toyota produljeno jamstvo
 Toyota

Opće je poznato, malo koji proizvođač poput Toyote podiže tako visoko ljestvicu skrbi o dugovječnosti proizvoda i zadovoljstvu vlasnika.Zato je najnovija usluga Toyota Relax vrlo intrigantna: riječ je o programu za korisnike koji omogućuje jamstvo na vozila stara do 10 godina, bilo da se radi o novom ili o produljenju jamstva na rabljenu Toyotu koja je neko vrijeme bila izvan jamstvenog perioda.

Usluga se aktivira u ovlaštenom servisu nakon isteka tvorničkog jamstva, obavljanjem redovitog servisa, na period do sljedećeg servisnog intervala propisanog prema uputi proizvođača (obično 12 mjeseci ili 15.000 km - što prije nastupi).

image
Toyota produljeno jamstvo
Toyota

Ono što je važno istaknuti, a po čemu je ovaj program jedinstven na tržištu - Toyota Relax program produljenja jamstva moguće je primijeniti i na nova ali i na rabljena vozila kojima je istekao period tvorničkog jamstva te im se na ovaj način još dodatno povećava vrijednost. Toyota Relax program je vezan za određeno vozilo i njegov broj šasije, tako da se prenosi na novog vlasnika u slučaju prodaje vozila.

Praktično, program Toyota Relax se aktivira kada vozilo obavi redovni servis u ovlaštenoj mreži Toyota servisa, za naredni servisni interval, na vozila do 10 godina starosti, te unutar 160.000 km. Jedini uvjet je da se rabljeno vozilo redovito održava u ovlaštenom Toyota servisu, te da se sukladno preporukama otklanjaju uočeni nedostaci.

image
Toyota produljeno jamstvo
Toyota

Odabirom ovlaštenog Toyota servisa za održavanje vozila, vlasnik će svoje vozilo prepustiti u sigurne ruke stručnih mehaničara koji koriste isključivo originalne dijelove, a tu će vjernost Toyota nagraditi s dodatnih 12 mjeseci bezbrižnosti. Dakle, program se aktivira u skladu s uvjetima, kada vozilo obavi redovni servis u ovlaštenoj mreži Toyota servisa.

Vlasnik vozila s aktivnim Toyota Relax programom ima pravo na besplatan popravak u skladu s uvjetima . Prednosti vlasnik može iskoristiti u slučaju kvarova mehaničkih, elektroničkih ili električnih komponenti vozila koji se mogu pripisati pogreškama u procesu proizvodnje ili ugradnje.

Ni jedna druga marka svojim korisnicima danas ne nudi sličnu pogodnost, time Toyota itekako podiže kvalitetu usluge ali i vrijednost svojih rabljenih vozila, te omogućuje višegodišnje bezbrižno posjedovanje i užitak u vožnji automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 18:55