NAVODNO ĆE IMATI 600 KS!

TREUNUTAK NEPAŽNJE U PROIZVODNOM POGONU: Procurile slike potpuno novog Porschea 911 992 Turbo!

 
 t_schleicher Instagram

Dugoočekivani Porsche 911 992 prvi put smo vidjeli prije nekoliko mjeseci na salonu u Los Angelesu, a njemački je proizvođač odlučio prvo predstaviti modele S i 4S. Naravno, očekivalo se kako ćemo za Turbo inačicu ipak morati pričekati, no to nije slučaj. Kako to obično biva, internetom su počele kružiti dvije fotografije na kojima možemo vidjeti novi 992 Turbo "u punom sjaju" u proizvodnom pogonu. Fotografiju je objavio korisnik Instagrama t_schleicher koji i sam u svom vlasništvu ima nekoliko 911 modela.

t_schleicher Instagram

Vizualno se najviše ističu masivni spojler straga , četvrtasti nastavci ispušnog sustava kao i nešto drugačiji stražnji odbojnik. Što će biti ispod poklopca s integriranim spojlerom? Zasad nije potvrđeno, no pretpostavlja se kako će postojeći 3,8-litreni bokser motor biti pojačan na 600 KS, dok bi Turbo S trebao imati također okruglih 630 KS! Oba će naravno biti uparena s novim 8-stupanjskim PDK mjenjačem.

Budući da su u Porscheu ozbiljni po pitanju elektrifikacije svoje game, vjeruje se kako će novi 911, baš kao i Panamera dobiti dvije hibridne verzije, od kojih bi ona snažnija - Turbo S E-Hybrid trebala imati debelo preko 630 KS! Kada ćemo automobil sa slike vidjeti uživo? Tko zna, možda već u Ženevi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:16