KAKO IZBJEĆI MINU PRI UVOZU

U NOVOM AUTO KLUBU: Bez originalne prometne i računa nema niti registracije rabljenog vozila!

 
 / Ivan Lacković

Kupci rabljenog iz uvoza često nemaju ili imaju samo kopiju strane prometne i knjižice vozila i onda umjesto da se upuste u dugu i često neizvjesnu potragu prijavljuju njihov gubitak. Problem je, međutim, što u tom slučaju kreće procedura provjere koja traje 30 dana, a nakon toga im još prijeti i kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora zbog davanja lažnog iskaza... Sve o tome, kao i sve detalje i detaljan opis radnji i dokumenata koje morate odraditi odnosno imati da bi bezbolno uživali u vožnji svog novog rabljenog automobila iz uvoza, čitajte u novom broju Auto kluba koji je upravo stigao na sve kioske.

Osim spomenute teme, u novom ćete broju naći i razgovor s Dinamovom zvijezdom Danijem Olmom i pregled najpristupačnijih jurilica na našem tržištu te aktualne novitete iz Audija i BMW-a, A1 Citycarver i Seriju 3 Touring.

Marko Miščević

U Budimpešti smo vozili Rolls Royce Dawn Black Badge, luksuzni kabriolet sa crnim zaštitnim znakom, snažnijim motorom, odlučnijim mjenjačem i većim kočnicama, a na prvi test dobili smo i temeljito secirali najnoviji i-Pace EV400 AWD HSE, prvi električni SUV s Jaguarovom značkom.

Marko Miščević

Između ostaloga, po prvi put testirali smo i dva atraktivna karavana, Peugeot 508 SW i Kiju Ceed Sportwagon...

/ Matija Djanješić

... a u servisnoj i tehničkoj rubrici pišemo o tome kako popraviti sjedalo motocikla ili skutera te zašto svi električni automobili od 1. srpnja moraju imati umjetni zvuk. A tu je, dakako, još mnogo toga za ljubitelje automobila i motocikala, uključujući i reportažu sa 23. svjetskog susreta Spačeka iz Samobora...

CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:57