NA SVIM KIOSCIMA

U novom Auto klubu donosimo test VW Taiga i veliki pregled najštedljivijih rabljenih na tržištu

S međunarodnih prezentacija donosimo prve dojmove za upravljačem Dacije Jogger i Toyote Aygo X

Auto klub

U novom broju Auto kluba donosimo puno zanimljivog materijala.

U temi broja otkrivamo sve o aktualnom rastu cijena automobila: koliko su koštali pri dolasku na tržište, a koliko sada te što sve utječe na rapidno povećanje cijena.

U aktualnostima predstavljamo novi Alfa Romeo Tonale, Škoda Fabiju Monte Carlo i Hondu Civic Type R Limited Edition, a otkrivamo i kako diše globalno tržište automobila te koji su modeli najtraženiji.

image
Dacia

S međunarodnih prezentacija donosimo prve dojmove za upravljačem Dacije Jogger i Toyote Aygo X, dok smo na prvom testu ugostili vrući novitet iz Wolfsburga, Volkswagen Taigo pokretan 1,5 turbomotorom sa 150 KS u kombinaciji s DSG mjenjačem i atraktivnim R-Line paketom opreme.

image
Darko Tomaš/CROPIX

Testirali smo i Toyotu Yaris Cross sa štedljivim hibridnim pogonom od 116 KS, kao i Renault Kadjar sa 160 turbobenzinskih konja.

Nakon splitskog Audija TT iz prošlog broja, u novom donosimo još jednu poslasticu: Volkswagen Golf R sa monstruoznih 700 KS koji stotku hvata za 2,7 sekundi!

image
Sven Farszky

U rubrici rabljenih automobila ugostili smo Hyundai i10 iz 2015. godine s 47.000 prijeđenih kilometara, a sigurno će vas zanimati i popis polovnjaka s prosječnom potrošnjom od tri do pet litara.

image
Marin Tomaš

Donosimo i trikove za punjenje akumulatora te pravila o tuning preinakama na automobilima.

image
Benelli

Ljubiteljima motocikala svidjeti će se Benelli TRK 800, a avanturistima putopis 'Šatorom po Lici' našeg Romea Ibriševića.

image
Romeo Ibrišević

U Vremeplovu se prisjećamo 150 godina Pirellija, a u sportskom dijelu donosimo razgovor s vozačem Yamahe, 24-godišnjim Južnoafrikancem Darryn Binderom.

Otkrivamo i kako teku pripreme za novu sezonu Formule 1.

Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 04:16