NA SVIM KIOSCIMA

U novom broju Auto kluba otkrivamo kako stati na kraj divljanju mladih vozača

Testirali smo novi Hyundai Tucson, a čitateljima donosimo i specijalni prilog o Daciji Sandero
Goran Mehkek

U novom broju Auto kluba donosimo prvi test Hyundai Tucsona koji nekima izgleda fantastično, drugima prenapadno, no nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dio mozaika je testirana blagohibridna izvedba sa 180 turbobenzinskih konja, automatikom sa sedam brzina i 4X4 pogonom.

image
Marko Miščević
CROPIX

Istražujemo zašto se nakon svake teške prometne nesreće koju izazove mladi vozač zaziva povratak dokazano protupravnog ograničenje od 80 kW. Svrhovitije bi bilo propisati obavezu dodatne vozačke edukacije.

Uz mnoštvo aktualnosti, otkrivamo i što su kupci na europskom tržištu najčešće kupovali prošle godine.

Kao uvertiru u WRC na hrvatskim cestama razgovarali smo s bivšim i još uvijek aktivnim reli vozačima koji su nam otkrili pikanterije iz prošlosti i što očekuju od skorašnjeg spektakla. Svoje mišljenje dali su nam Tihomir Filipović, Juraj Šebalj, Niko Pulić, Žarko Šepetavc i Tomislav Markt.

image
Foto: Toyota

Donosimo i prve dojmove za upravljačem Toyote Highlandera koju smo isprobali u Belgiji, kao i sve detalje o Opel Crosslandu koji je stigao na domaće tržište. Ljubitelji Dacije cijeniti će specijalni prilog o rumunjskoj marki i njihovom novitetu godine – Sanderu.

image
Foto: Dacia

Testirali smo najmanji Audi iz obitelji Q i Mercedesovu električnu V-klasu, a na maraton testu kilometre trošimo u Škoda Octaviji pokretanoj dvolitrenim TDI motorom sa 115 KS.

image
Marko Miščević
CROPIX

U rubrici rabljenih automobila ugostili smo Škodu Yeti (2009.-2017.), predstavili motocikl Triumph Speed Triple 1200 RS, a u vremeplovu otkrili sve o Squadra Corse Lanciji.

image
Uroš Modlic

Razgovarali smo i s hrvatskom posadom Prodan-Raštegorac koji su nam otkrili kako je prošao njihov najteži i najzahtjevniji reli u karijeri u Monte Carlu.

Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:38