U PRODAJI

U novom broju Auto kluba predstavljamo sve novitete i trendove salona automobila u Münchenu

Donosimo i ekskluzivnu reportažu s automobilskog spektakla kakav se viđa jednom u životu
Auto klub
 Profimedia

U novom broju Auto kluba donosimo ekskluzivnu reportažu s automobilskog spektakla kakav se viđa jednom u životu. Članovi Supercars Owners Circlea, najekskluzivnijeg kluba vlasnika automobila na svijetu, prokrstarili su Hrvatskom u svojim rijetkim, milijunima eura vrijednim Paganijima, Bugattijima i McLarenima i domaće autoentuzijaste doveli u ekstazu.

image
Goran Mehkek

Predstavljamo i sve novitete salona automobila u Munchenu, od novog Renaulta Megane, Dacije Jogger i Kije Sportage do Volkswagena ID. Life i Mercedesa EQE. Samo u Auto klubu saznajte koji trendovi vladaju i u kojem smjeru ide autoindustrija.

image
Daimler AG

U Parizu smo sjeli za upravljač novog modela sa značkom DS-a koji baca rukavicu u lice razvikanoj njemačkoj trojci, a napravili smo i prve kilometre za upravljačem Porschea Taycan Cross Turismo, svestranijoj izvedbi standardnog Taycana.

image
DS4

U novom broju testirali smo PHEV izvedbu Ford Kuge, performansama tek naznatno sporiju od najsnažnijeg dizelaša od kojeg je financijski osjetno pristupačnija. Otkrivamo i kako će naša policija stati na kraj državljanima izvan Europske unije koji su počinili prometni prekršaj u Hrvatskoj.

image
Marko Todorov/CROPIX

U rubrici rabljenih automobila ugostili smo Hyundai i20 star šest godina s prijeđenih 75.000 kilometara i cijenom od 71.800 kuna, a u servisnom dijelu otkrivamo koju tekućinu za gorivo treb koristiti.

image
KTM

U rubrici rezerviranoj za motocikle predstavljamo KTM RC390, a u putopisnom dijelu upoznajte Gorski Kotar kojim smo prokrstarili u novoj Škodi Enyaq.

image
Matija Djanješić/CROPIX

Donosimo i izvještaj s Velike Nagrade Formule 1 u Nizozemskoj i Italiji, s WRC relija u Grčkoj te Moto GP utrke u Aragonu.

Istražili smo što za Formulu 1 znači odlazak Kimija Raikkonena na kraju sezone.

Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:14