POSEBNA PONUDA

Udobna i prilagodljiva Toyota Proace City Verso dostupna je od 31.525 eura uz Toyota financiranje

Uz Toyota Relax program dolazi uz garanciju do 10 godina, a serijska oprema je vrlo bogata

Toyota Proace City, ilustracija

 Toyota

Paleta varijanti putničkog kombija Toyota Proace City Verso zadovoljava širok spektar poslovnih potreba zahvaljujući različitim konfiguracijama teretnog prostora i sjedala, kao i opcija pogonskog sklopa, a nudi i prilagodljivi smještaj za do sedam putnika, što može biti privlačno i obiteljima s više djece.

Boravak u kabini je vrlo ugodan uz pogodnost prednjih naslona za ruku za vozača i suvozača, brojne pretince i mogućnost otvaranja stakla na poklopcu prtljažnika radi lakšeg prilaska prtljažniku, a tu je i panoramski krov kao i Apple CarPlay ili Android Auto povezivost.

image

Toyota Proace City, ilustracija

Toyota

Ovaj je model u paketu opreme Family trenutno dostupan po cijeni od 31.525 eura isključivo putem Toyota financiranja, a uz Toyota Relax program dolazi uz garanciju do 10 godina.

Oprema Family je vrlo bogata i uključuje dvozonski automatski klima uređaj, zaslon u boji osjetljiv na dodir od 8 inča, spomenutu povezivost sa Smartphoneom, sustav za automatsko otključavanje i pokretanje motora pritiskom na tipku, brisači sa senzorom za kišu i prilagodljivi tempomat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 07:33